IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полицията разчисти четвъртата блокада в София

Свободно за движение тази сутрин е кръстовището на бул. "Ситняково" и "Шипченски проход", остават другите три блокади

07:56 | 14.08.20 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Tака изглеждаше блокадата в четвъртък вечерта. <em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Tака изглеждаше блокадата в четвъртък вечерта. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Свободно за движение тази сутрин е кръстовището на бул. "Ситняково" и "Шипченски проход" пред румънското посолство, предава Dnes.bg.

Припомняме, че снощи протестиращите в София блокираха кръстовището пред румънското посолство, като за минути шатри, палатки, дървени скари и стари гуми блокираха движението в района. Заявката им беше, че това е предупредителна блокада, която ще продължи едно денонощие.

По разказ на протестиращи в 5.00 часа сутринта жандармерия с над 20 коли е дошла на място и е събрала палатките, тентите и дървените скари от барикадата. В този час кръстовището е свободно за движение, предаде БНТ.

По разкази на протестиращи е имало напрежение с полицията. На няколко граждани са били взети личните карти и са били отведени настрана. Дошли са и провокатори - двама младежи са спукали гумите на бус, останал в района на кръстовището.

Тази сутрин  блокирани остават три столични кръстовища - при Ректората, на Орлов мост и на бул. "Цар Освободител”.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 6 rate down comment 4
Asdf1234
преди 3 години
Това повече не може да се търпи. Два квартала останаха без достъп. Хората не бяха в състояние да се приберат по домовете си. Защо полицията пази тези хора ? Времето на "тотална разпродажба" наближава. Първите признаци ги видяхме. Кога най-после, полицията, ще изпълнява задълженията си. Когато започнат да пукат главите на къмпингуващите и се напълни Пирогов ли ?? Търпението се изчерпва.......... Вземайте мерки, че ще стане страшно и тогава, наистина сте виновни. Като за начало купувам яйца домати и тоалетна хартия за да нахраня и аз тези хора.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още