Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Валери Симеонов: Оставка 6 месеца преди изборите е безсмислена

През последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните, каза той

1
 
1
 
6
khao до: mrynmryn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
май, май... не ти се отдава математиката... :))))
45% от колко хора? я да ти тествам знанията ?
2
 
3
 
5
khao до: фиг.1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тоюа, ти за народа ли се взе, хахаха. Горкото бедното държавно служителче дето си трепери за 30те процента :)))
единствената вена дето мога да пръсна се намира в теб, мутренски слуга.
4
 
2
 
4
mrynmryn до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само кажи, как стигна до процентите, напоследък забелязвам, че всеки обича да ги ползва, но ми се струва, че не знае как. В България от години над 45% от хората не гласуват, следователно или не им пука кой ни управлява или са се примирили. И дори 20% от населението (според твоите думи), да подкрепят герберастите, това пак е в пъти повече от хората на протестите от всички дни, взети заедно. Пуста математика...
2
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Няма улични побойници. Има полицаи с бокс на ръката си, татуировки, метални значки със странно агресивно съдържание, полицаи, които биха младежи и полицията си ТРАЙКА за това. Има и провокатори, които полицията много добре знае кои са, но не ги закача. Ще й трябват друг път. Но да си говорим с вас по този въпрос е както Динко от Ямбол и аверчетата му да говорят с професор по семиотика.

Нещата са необратими. На тази държава й трябва МОРАЛНО и ПРОФЕСИНАЛНО квалифицирани управници. И НИКОГА повече мутрите да управляват и да сме на първо място по корупция в ЕС (от 2009 г. насам, тоест при гроб), по бедност в ЕС, на първо място по смъртност в СВЕТА, на 111-то място - по свобода на словото - от 38-мо по времето на НДСВ.

А винкела далавери Балевски (който се срамува от истинското име дори) какво друго ще каже? Освен да влачи бабички по границата, ругае като хамалин (ккакъвто е), той знае, че вече НИКОГА няма да види власт. Е, какво да каже при това положение. Ругае жените с деца с увреждания най-вулгарно (дори не се безпокои, че Господ вижда), но нищо не казва са сина си наркоманчето. Той не е МЪЖ, защото обеща, че при едно развитие на нещата, ще си сложи релса на врата и ще се хвърли от мост в Бургас. Нещата станаха така, но ситният със странен етнос си трайка и дори се ИЗОКВА с чувството на управляващ. НИЩО, си винкил!

Между другото, 80% от населението е срещу ОПГ ГЕР(БКП) и 67% подкрепят протестите. АНАДЪМО??? БМБ отдавна живее в паралелен свят и се нуждае от психиатрична помощ. Крие се вече повече от 2 месеца. СТРАХ и ужас го гнетят. Нали обеща да оправя в дупарата толкова европейски държавници - хайде! Толкова ниско бГ не е падала!
Оставка на НЕГО-тулупа от 160 кг., ***, каскет гешефтов!
Искаме върховенство на закона, морал и професионализъм!
5
 
3
 
2
фиг.1 до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Гледай да не пръснеш някоя вена, като се напъваш така. Кой ще управлява го решава народа, а не разни улични побойници. Тъй че кротко до изборите, когато и ти ще имаш възможност да дадеш своя посредствен вот.
3
 
3
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
оставка, некадърно и крадливо куче!!! оставка веднага!