Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

БСП избра националния си съвет

Сергей Станишев не е успял да влезе в ръководството на партията, бившият и лидер Михаил Миков си е направил отвод от листата за пленума

2
 
2
 
3
фиг.1 до: serafima
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Хубаво е сутринта ти да започне с виц. Доста се посмях на този коментар, особено на първото изречение. Между другото, тази кoкo6ка Нинова дори майка ми не може да я понася, а тя винаги е гласувала за БСП.
3
 
3
 
2
Dr. Vatnikov до: serafima
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Другарко комсомолка, едва ли някой тук го интересува вашето свърталище на некадърници и ДС синковци.
4
 
3
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Плавя уговорката, че никога не съм гласувала за БСП. Да си призная няколко години въобще не гласувах. Сега го отчитам за грешка.
Мисля, че Нинова направи доста да изпръви БСП след сриването му от Станишев и после М.Миков. Ако беше друг човек, щяха да повтарят непрекъснато за него как е увеличил броя на депутатите от 39 при Миков на 80 при нея. Щяха да й признаят умението да номинира за президент генерала от ННС Румен Радев и той да спечели главозамайващо, да съумеят да водят дистанцирани оотношения при това. Някой да си спомня онзи смехурко - платеният комсомолски секретар пастирката да не е напомнял, че защитава интереситена ОПГ ГЕР(БКП)? Враговете на Нинова си ТРАЙКАТ, че тя за първи път в страната въведе пряко гласуване за шеф на партията.

Мисля, че БСП има да изживява още трудни моменти. Особено с такива джендъри по дух и пол като Георги Гергов, купен от БМБ за 43 милиона, станиШеф, никаквец, Кирил Добрев - ясно ко Затова се радвам, че:
"С най-много номинации на първо място е депутатът от БСП Крум Зарков, следван от Янаки Стоилов, Георги Свиленски, Александър Симов". За Кристиян Вигенин имам сериозни резерви - не го приемам - нито е ляв, нито е умен, нито е партократ, само поема екстрите сякаш за него са нещо заслужено. Уредил е добре и булката си. А пък посещението му в подкрепа на Украйна, когато беше външен министър (единствен от ЕС) ме изважда от равновесие. Сега си ТРАЙКА - ОН НЕ БЕШЕ.
Искрено се радвам за толкова ДОЛНАТА позиция на Станишев. Все си мисля, че за него, както и сегашния ни тулуп - те двамката много се търсят на тема джендъри, трябва да има съд и възмездие.