Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Мая Манолова призова Борисов да подаде оставка още утре

България само имитира борба с корупцията и това се знае добре от евроинституциикте и в европарламента, заяви лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ

   1| 2    
2
 
0
 
14
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
хаха, а нема ли да поискаш мутрата да ви върне и завода за амфети ? Писна ми от активните ви мероприятия!
1
 
4
 
13
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Стига сте ровили напред назад из миналото. Миналото вие не го знаете. Тая истеричка, която ви вълнува или поне ви е интересна, няма никакъв управленчески опит, никога нищо не е била и защо се занимавате с нея. СТИГА НАГЛИ СКАПАНЯЦИ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ. Мислете за децата си. Утре ще станете дъртаци. Мая ли ще ви оправи държавата? или друга, още по-агресивна кучка2
2
 
5
 
12
фиг.1 до: serafima
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Говорим за тази Манолова, която дори БСП я захвърли като стар пapцал след провала на местните избори. Същата, която беше изгонена и от палатковите лагери, защото протестиращите не искаха да имат нищо общо с нея. Да, може и да са глyпави, но не чак толкова. Признавам, че съм пристрастен, но Боже, как мразя тези свръхамбициозни кариеристки, готови на всичко за да получат малко внимание. И мъжете ги мразя, но при жените е особено грозно.
4
 
3
 
11
serafima до: shokova terapia
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Потвърждава се житейското правило "Виж кой ти го казва!". В последното изречение на краткото ви изложение има поне две правописни грешки: "на и затова" и "излъжИте". Какво ли щеше да бъде, ако изложението ви беше по-дълго.
Една неволна моя правописна грешка ви дразни, макар че ако сте грамотна, трябва да си давате обяснение за това, но приемате дебелата фигура на мутрата с неговия правопис, правоговор, речева характеристика, кражби, наглост, вкус към *** и т.н. Съжалявам ви - това вероятно е в резултат на шоковата терапия.
5
 
2
 
10
serafima до: Dr. Vatnikov
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Очаквах тези от вас, които не са съгласни с мене, да се обадят, включително другаря с име от руски произход, който едва ли не с пясък се трие, за да скрие това, като нарича другите комсомолци и комунисти - трябва да звучи обидно. Но забравя, че другарят Бойко Методиев Борисов е член на БКП от 1977 г. и притежава партиен билет и днес. Такива са 90% от ръководството на ОПГ ГЕР(БКП). Дадох знак на другаря Ватников, че не искам да дискутирам с него. Не ми е на нивото. Човек разбира и от по-малко, другарю. Разбира се, не ми се отговоря по същество. Глупаво е да се мисли, че Мая (ако това има предвид той с името Маяма) може да предложи ПееФски - светилото за БМБ за шеф на ДАНС. Ако още не сте разбрали, това направи станиШЕФ, джендър дружката и днес на Главанака и пунта мара - използвам думи на Светиня МУ - премиер.
Доколкото не реагирате на думите за премиера, разбирам, че очаквате с нетърпение той да ви оправя с 200.
За съжаление не виждам НИКОГА да коментирате професионални тези в този сайт. Явно хал-хабер си нямата от това. Вашата задача в ролята си на тролове е да плещите глупости като в евтините сайтове и така уронвате името на този досега авторитетен и професионален сайт.
2
 
6
 
9
shokova terapia до: serafima
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Госпожа "червена ***', С цялата повърня, Вие какво искахте да кажете?
Отбележете си, че "биздомен" се пише "бездомен".
И знайте, че не сте на агитация в селската седянка.
Аудиторията на форума лесно ви усеща на и затова, ако мислите, да излъжите някой, пишете по-правилно, кратко и ясно.
1
 
5
 
8
Dr. Vatnikov до: serafima
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Другарко комсомолка, май забравихте, че Маяма предложи Шиши за шеф на ДАНС?

На празните кратуни с петолъчките май ви е доста къса паметта...или поне така ви се иска за хората?!
1
 
6
 
7
преди 2 седмици
Старите к-ви пак изскочиха :) търсят се хора с къса памет :) Cool
5
 
3
 
6
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Тук виждам изказвания за Мая, които са силно преувеличени. Не забравяйте, че точно вашият имплицитно изразен от вас любимец тулупът от Банкя я НАЗНАЧИ за омбудсман и искаше да я изтика в конкуренция с президента, от който БМБ има ОГРОМЕН КОМПЛЕКС и затова излиза зелена лава от злоба, когато нарежда да го злепоставят и говори ненормални измишльотини за него - например, че лети с дрон над него, че му е уредила жжената и т.н. Мая пък показа, че длъжността омбудстман имала съдържание. Това че има вила в Рударци, още нищо не означава. Боко е биздомен??? Само на езин зайчарник разчита??? В Барселона нищо не е плащал???Зная, че има и такива като вас - предубедени и виждащи това, което искат да видят. Боко такива ги оправя с кеф и с 200 в дупарата - да използвам неговата "висоинтелектуална изящна", а иначе ненадмината по простотия семантика. Виждам и нещо друго - не ви е целта да разсъждавате за по-доброто управление в България, а да се изпразните от злобата си в случая към Мая. И такива като вас има - по-простите от боко - пак го цитирам.
2
 
7
 
5
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Тая каракашка къде е тръгнала срещу насрещния влак. Да пръцне на върха на шпека на бацко.