Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Втората COVID вълна може да потопи европейския икономически локомотив

Германските износители гледат с тревога към случващото се на най-големите им експертни пазари

3
 
7
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Точно това е целта на Ковид 19, да потопи икономическият локомотив и не само европейски, но световен. Защо всички държави по света се закачиха за този локомотив?.. Ето защо: САЩ стигнаха до положение, в което печатането на долари вече не им помага. Те трябваше да преминат към затягане и то сериозно финансово затягане с много непопулярни мерки като орязване на доходи, вдигане на данъци и прочие, с една дума трябваше да минат по пътя, които например Гърция измина - яко затягане на колана години наред, дори много по яко затягане от Гърция. Това, обаче щеше да доведе до бунтове и размирици на американците, които не са свикнали на подобни рестрикции, а едни такива размирици с хора, които са въоръжени почти всички да излязат на улицата, ето от това най много се страхуват американските политици. Тук идва спасението КОВИД 19, което е предварително планирано за подобен сценарий. То ще забави с години тоталният срив на САЩ, но не само на тях, а на целият свят, защото срине ли се финансовата им система, тя ще повлече целият свят, защото финансовите системи по света са "скачени съдове" или като ефекта на доминото. Затова всички държави по света се съгласиха на проекта КОВИД, защото финансовия срив за САЩ ще е срив и за всички останали, тоест световен финансов апокалипсис, който може да доведе и до Трета световно война, уважаеми Дами и Господа.
1
 
3
 
4
Zlato до: Zlato
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да не говорим, че зелената сделка е явно само за баламурници. Това са топ 10 инвестициите на FlexShares STOXX® Global ESG Impact Index Fund (ESGG) Глобал Импакт, как пък не. Хаха :))

MICROSOFT CORP MSFT
5.1534%
AMAZON.COM INC AMZN
5.1469%
APPLE INC AAPL
5.1068%
FACEBOOK INC-CLASS A FB
2.8632%
ALPHABET INC-CL C GOOG
2.0158%
PROCTER & GAMBLE CO/THE PG
1.7681%
HOME DEPOT INC HD
1.2604%
NESTLE SA-REG NESN
1.1465%
JPMORGAN CHASE & CO JPM
1.0455%
TESLA INC TSLA
1.0441%
1
 
4
 
3
Zlato до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Достатъчно е да й спрат субсидиите на зелената сделка за 5-6 години и да я върнат с 20-30 години назад :)
4
 
4
 
2
zelka007 до: onezero
преди 1 месец
пандемията ще отшуми до 2023-24 , последствията ще бъдат ликвидирани след още 2-3 години , докато зелената сделка е дългосрочен проект за няколко десетилетия напред ... :))) ... несъпоставими неща са ...
2
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако им трупяса зелената сделка, ще си струва