Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Унгария и Полша блокираха бюджета на ЕС и възстановителния пакет*

Двете страни имат резерви към обвързването на достъпа до средствата със спазването на върховенството на закона

0
 
0
 
6
khao до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
ние нужда нямаме, само тиквата и шайката имат нужда от тези пари зада ги откраднат ... докато не се реформираме, по добре нищо да не ни дават!Тия пари само ни съсипват като държава
2
 
4
 
5
Sandy до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Кво ти пука, че управляващата шайка крадци няма да си попълнят чекмеджетата с евро, освен ако не си един от тях. Баце е кукла на конци и е управляван от Сараите. Именно Сараите държат 85% от туризма в България и 60% от цялата и икономика. Именно там Тиквун раздаде милиардите предварително, а за народа остави и даде трохите, на които пенсионерите се радваха толкова много.
5
 
3
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Някой би ли ми обяснил защо глyпчoвците толкова се радват? Ветото безусловно ще ни засегне и нас. В най-добрия случай няма да получим средствата от възстановителния пакет, от които със сигурност имаме нужда, или те ше дойдат твърде късно. В най-лошия, ЕС може да реши да отреже цялата Източна Европа от хранилката, а тогава някои държави може и да успеят да се справят, но ние се връщаме в Третия свят.
4
 
7
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Наш Баце може да се хвани за палците и чекмеджето да му остане празно. Дай Боже ! Никви пари да корумпирани крадливи управници, да умират гладни.
5
 
6
 
2
преди 1 година
Ами браво, браво на унгарци и поляци. А наште юнаци се съсаха да обясняват как договорили 29 милиарда (в лева мисля беше) , а те с пробити ***, у нас няма върховенство на закона, прокуратурата си прави каквото иска, арестува си който иска. Съответно ще отрежат 1/3 от парите, а ние ще се радваме като пубери, че все пак нещо е останало. Мили родни измамници.
4
 
5
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Подкрепям. До уточняване на кой точно закон, вето до дупка :)Двете страни имат резерви към обвързването на достъпа до средствата със спазването на върховенството на закона