Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Социални мрежи

Зукърбърг и Дорси пред Сената: Справихме се по-добре с намесата в изборите

Лидерите на две от водещите социални мрежи в света бяха изслушани от американските власти

2
 
0
 
5
michaelis23 до: Sinuhe from Egypt
преди 10 месеца
Вече си премахнах профила от Фейсбук ...--------------------------------------------------------Аз това го напрайх още 2007ма че както винаги като гледам май "конспирациите" си стават чиста истина .... :))
3
 
1
 
4
преди 10 месеца
Вече си премахнах профила от Фейсбук,защото виждам грубата им маниполция.Стремят се всячески да ти пробутат за"приятели"хора,които никога не си сещал през живота си,с единствената цел,да тангентират и продадат профила ти без твоето съгласие и даже без твоето знание.И когао го ознаеш,вече е късно да го отмениш.
2
 
2
 
3
преди 10 месеца
"Осигуряването на целостта на изборите продължава да е предизвикателство за платформите и ние сме решени да продължим да подобряваме нашите системи. Но съм горд от работата, която свършихме в последните четири години, за да предотвратим намесата в изборите и да подкрепим нашата демокрация, заяви Марк Зукърбърг"Как няма да си горд, мръснико, като лишихте от исконното им право на свобода на словото републиканците, като се осмелихте да триете дори постове на ПРЕЗИДЕНТА !!! Вие УНИЩОЖИХТЕ демокрацията под претекст някаква "руска намеса", която дори специалният назначен от "демократите" прокурор, не можа да докаже - ама явно Тръмп и Русия са виновни по презумпция и доказателства не са нужни. Ама Тръмп излезе мекушав, аз на негово място така щях да настъпя тая ококорена жаба, че съвсем да и изскочат очите !!!
3
 
3
 
2
преди 10 месеца
Зукърбърг и Дорси пред Сената: Справихме се по-добре с намесата в изборите---------------------------------------------------------------------------------------ми прайлно, намесиха се и заглушиха Тромпета че ако не се бяха намесили отиде коня в реката още рано рано , то и са ше отиде но със закъснение после той ше им обясни на еврейcкия neдал с неговия Фейсбоклук
1
 
3
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Добре се справиха с прикриването на пед-офи-ла