Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕС сменя курса: Миграцията ще се управлява на базата на европейските ценности

Мигрантите обогатяват обществото ни, ако процесът е управляван правилно, смята председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен

   1| 2    
1
 
12
 
11
преди 2 седмици
Добрата стара Европа отдавна вече е пътник към моргата. Неолиберални извратени джендър стратегии, въздигане в култ и норма на педеращината и ЛГБТ движения, агресивен и войнствен феминизъм, приемане на цели орди безброй варвари и *** от Африка и арабели дет още живеят в Средновековието, тотална абсолютна бездуховност, тотална деморализация ...... това са реалностите в Европа .... Днес. Сега. А след 20 години ?? За Европа по е уместно вече да се говори в минало време ....

Дреме ми на юрдека че ще ми слагате минуси .... ще си го преместя в другия крачол .... :))
2
 
9
 
10
преди 2 седмици
Аз не искам да имам нищо общо с ценностите на тр***веститк***т@ Урсула...
4
 
7
 
9
преди 2 седмици
Европа е обречена, ако такива изpoди като урсула се допускат до властта, вместо да бъдат ликвидирани. Обърнете внимание - за нея единствен проблем е ПОЛИТИЧЕСКОТО РАЗДЕЛЕНИЕ в Европа заради мигрите, а не това,, което мигрите правят.... самата тя все още твърди, че мигрите "обогатяват" Европа - как, генетически с масови изнасилвания ли?
Сравнението и е абсурдно - тия турци, за които говори, нещо не ми се вярва да са влезли в Германия, преодолявайки със сила граничните заграждения по пътя си !!!
3
 
5
 
8
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Приказки приказки приказки голи приказки една безумна говорилня.както казваше баба цяло да им серевустата не мое гио напълни.Дано Бог измисли болест която да да им затваря устата да не могат да говорят че ми писна да слушам простотии
2
 
12
 
7
преди 2 седмици
а преди това няма да е зле да се уточнят "ценностите" и най вече за кого са ценности ...
2
 
6
 
6
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Ако Бил Гейтс мигрира в България със сигурност ще обогати обществото ни, но тези с надуваемата лодка не виждам как, освен ако всеки от тях носи чувалче със злато. Това за генетичното разнообразие още не е научно доказано. Напротив, има доста доказателства, че различията водят до изчезването на някои популации :))
8
 
4
 
5
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
"Пеедали от висчки страни, съединявайте се"

Гледам вече сте се съединили.
Ти щепсела ли си или си контакта в съединяването?

:)))
3
 
5
 
4
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Докато сме на тема евр(оп)ейски ценности.. ми що не вземем да ги чипираме на границата и да им даваме по 5000 евро пакет "нов живот" (кредит естествено) + gps и синя карта за работа. Който не ги утрои до 1 година - бегом обратно.
2
 
12
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Примерът който дава председагелката на ЕС не отчита факта, че между имиграцията от преди половин век и сегашната има съществена разлика, но това съвсем скоро ще се разбере!
4
 
6
 
2
преди 2 седмици
Пеедали от висчки страни, съединявайте се (с ЕС)!

Това да се чете между редовете.