Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Пендаровски: Българската политика към Скопие не е излязла от матрицата на живковизма

Българската позиция не се поддържа от нито една друга страна членка на ЕС, заяви президентът на Северна Македония в телевизионно интервю

0
 
1
 
7
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Сега ще видим истинските врагове на България! С. Македония ще вдигне шум до небесата, както могат само бетонните коминтерновски чутори! След тях изразител на позицията на Русия, С. Македония ще говори Сърбия (най-големия враг на България) и след това Грмания с "леля" Меркел, която има "подкрепата" на Шрьодер и Северн поток 2 зад гърба си!
Ало, и сами срещу всички да сме, но по-добре е да се самоуважаваме, защото имаме позиция и я защитаваме! Когато някоя държава се пита какво мислят другите, означава, че тази държава не се чувства добре в собствената си кожа! В България нищо не е наред, а външната ни политика е последна дупка на кавала!
0
 
5
 
6
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
"Българската позиция не се поддържа от нито една друга страна членка на ЕС....."

А да не би когато Гърция имаше претенции за името на Бившата Югославска Република Македония,някоя друга страна от ЕС да я поддържаше.....?
0
 
4
 
5
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Този така ако продължава да говори с този тон към България,скоро няма да се допре до ЕС.....
0
 
6
 
4
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
...А скопската "политика" не е излязла от титовизма..
Тепърва ще разбирате и ще се учите на много неща, Пендаров/ски..
0
 
7
 
3
преди 1 седмица
както казват самите сърби , ако окъпеш един македонец , се получава чист българин и *** вода ...
1
 
7
 
2
преди 1 седмица
Пендаровски , я изпей химна на Македония, ако има такъв от преди 100 години ... ми то няма !!! Що тъй ба !!
Пендо я покажи поне 1 македонско знаме от вашите музеи от преди 100 год. !!! Ми то няма ... Що тъй ба !!
Я обясни Пендо къде бяхте през тия 500 год. по време на турското робство .... може би на Марс ??

Пендо, я изяж едни тиквички с ориз и 1 македонска наденица да се успокоиш малко .... И изобщо докога ще обръщаме толкова специално внимание на макетата ? Българите никога не сме палили македонско знаме, нищо че са ни изкарвали от кожата безброй пъти. А тъпите макета запалиха българското знаме и това е факт ,, че нямат никакво уважение и респект към България. Бяха се кротнали само докато кажем ДА за ЕС ама кат им отказахме и запалиха националния ни флаг. Показаха си истинското лице ....бой, бой и пак бой до посиняване по "античните македонци" .... антични .... хахахахаха :))
1
 
5
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Очевидно скопските управници получиха голям шамар и сега ще се нагледаме и наслушаме на цяла гама от всевъзможни шарлатански приказки. Дали ние ще можем да издържим на всичко това ще видим. Цялата тази управляваща върхушка там няма да се откаже от твърденията си, защото ако се откаже - ще изчезне. Ние обаче си нямаме представа а и способи как може да променим нещата там. Без драматичнии промени това, които искаме от тях няма как да се случи.