Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Криптоинвеститори, бъдете готови да загубите всичко

Британските регулатори са притеснени от нестабилността на цените, сложността на предлаганите продукти и липсата на регулация за защита на потребителите

   1| 2    
2
 
3
 
13
cherney до: michaelis23
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Негграмотник, HSBC хвърлят прах в очите на такива като теб. Изолират coinbase и binance, но въртят бизнес с PayPal. Тоест, не правят нищо. Но понеже главата ти е куха, ти си мислиш, че нещо кой знае какво се е случило.
4
 
2
 
12
michaelis23 до: cherney
преди 2 дни
не виаш ли HSBC какви мерки предприема ве папагал ? Дан би да го праят зарад твойте 2 леа ? Те изобще не го праят за Червей от Тиквесторо и за некви босоноги със скъсани джобове, а за големи суми да не избега капитала от Лондона шот ако парите си тръгнат ше стане там кат Чирпан ....
4
 
2
 
11
bgMan до: nikiangel
преди 2 дни
Не можеш да изгубиш повече отколкото си вложил. Всичко губят само тези, които са *** на път за кланицата. Не ме интересува, че биткойна не струва и цент докато ми помага да изкарвам добри пари. А когато изчезне ще потърся друг инструмент на негово място за същата цел.
3
 
3
 
10
преди 2 дни
Това беше изкуствено предизвикана манипулация за да се уплашат колкото могат и да продадат преди да го качат нагоре за пореден път. И съм изумен колко клакьори се намират да повтарят нечии лъжи дори и за без пари.
1
 
5
 
9
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Нищо не стои зад криптото, освен глупаци и спекуланти. И двете породи мечтаещи за бързо забогатяване.
Е...някои ще забогатеят, повечето обаче ще изгубят всичко.
5
 
1
 
8
studioaa до: фиг.1
преди 2 дни
Малко хора използват маржин особено у нас при положение, че лихвите се сериозни...
6
 
5
 
7
cherney до: michaelis23
преди 2 дни
Няма профилна снимка
И как не можем да разкешваме при положение, че аз направих подобна операция онзи ден? Да, ти не знаеш как става и по-добре да не се излагаш с подобни приказки, че изглеждаш крайно глуппав
5
 
2
 
6
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Да загубиш всичко не е най-голямото зло. При много други финансови инструменти съществува реална опасност да загубиш повече отколкото си вложил. Плюс това, нека го погледнем така: Ако си вложил сумата X, то при опасността да загубиш Х си имал възможност да спечелиш 4Х. Това е добър залог дори и при по-малък шанс за успех.
3
 
7
 
5
преди 2 дни
Тесла инвееститори гответе се да загубите всичко, защото тесла е по-зле даже от биткойн...
5
 
3
 
4
преди 2 дни
HSBC Blocks Transactions From Crypto Exchanges
https://cryptopotato.com/hsbc-blocks-transactions-from-crypto-exchanges/
---------------------------------------------------------------------------------
бауу, не бе нема загубите сичко просто не мое си го земете и да го разкешите .... :)) Ееееми така е с тия екелтронни щуротии, има акаунти на Тромпета после изведнъж ги нема, има 30 хилки на пичкенкойна после изведнъж не мое ги земеш .... :))
Английските регулатори зарад Брекситот впрочем го праят тва, за да нема бесни кражби и разпродажби на имоти и на квото и да е друго същевременно изнасянето на мангизите им под формата на крипто идиотия .... Сега ората видеха за какво точно служи Криптото, а то е играчка измислена от глобалягите за глобалягите и капитала да си трамбова безнаказано навсякъде по света, ДА ама совите не са това което са .... :))