Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Нов глобален монетарен ред заплашва долара

Паралелна финансова система, водена от стейбълкоините, започва да застрашава статута му на резервна валута

   1| 2    
7
 
4
 
6
shinawatra до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Абе то и AirBnb работи срещу обществения интерес и Юбер и много други неща, но не ги забраняват. Поне в белите държави.
6
 
6
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"тъй като това ще се случи със или без тяхната благословия" Една от любимите дъвки на койнаджийчетата, но ти, г-н Нейков, би трябвало да си журналист. И като такъв да изразяваш безпристрастна позиция.Така ли си мислиш, че щат не щат ще приемат койнчетата и нямат избор, ли? Ще ти кажа нещо елементарно - просто дъежавите няма да ги легализират, защото койнчетата работят срещу държавите и обществения интерес! Чарли Мънгър ви го каза в прав текст! А като не са легални, тоест бизнеса и държавата не ги ползва, кой ще ги ползва и какъв обем ще правят?! Иначе си плашете гаргите, ислали не искали, щели да приемат...хсхааа!
4
 
7
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
И още нещо - значи някакво койнче, вързано към долара, щяло да измести долара?Понятието логика чували ли сте?? Тоест, фундамента на това койнче е долар, а ако койнчето тръгне да измества долара, нали си бута собствения фундамент, бе??!Леле, лелеее...
3
 
11
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Я по спокойно, нито война ще има, нито шиткойнчетата ще сменят долар, евро или каквото и да е.Не ги били спрели досега, така ли? И кой ги ползва като платежно средство? В коя държава се плаща с койнчета официално?В коя държава бизнеса го ползва? В никоя. И в никоя няма да бъде използвано официално, което автоматично им отрежда бутикова роличка и нищо сериозно.Ако някой толкова иска да спори - да дава фактура, издадена в шиткойнчета или поне касов бон!Инвестор, последно време се учудвам от вас, с каква настървеност рекламирате разни глупости!Коя държава ще позволи някакви групички да и изземат паричната функция, вие изобщо в ред ли сте да дрънкате толкова повърхностни глупости??
3
 
10
 
2
mvr0306 до: Sandy
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
По-малкия кахър е че имотите и валутите отивали в канала - гледай да не стане голяма патаклама вкл. и с ядрено оръжие! Падне ли $ - заминава си и света такъв какъвто го познаваме.
6
 
12
 
1
преди 4 месеца
Срине ли се долара, ще се срине и САЩ, а след тях и целият свят, защото световните финансовите системи са скачени съдове с краварските. Правете си сметката кво иде ! Всичко отива по дяволите - валути, злато, имоти - всичко се срива. Никой в нищо не може да инвестира, все ще е на загуба.