Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Какви ще са изискванията в новия проектозакон към брокерите на имоти?

Професионалният регистър с информация за агенции за имоти трябва да е задължителен, смятат експерти

0
 
0
 
4
преди 2 месеца
накавръков, виждам, че имотните теми все още те интересуват.но защо заряза форума.
0
 
3
 
3
преди 2 месеца
Странно е и друго - Практически за такси и комисиони отиват до около 10% от стойността на сделката, а в същото време гаранции/гаранционен фонд/ няма.Все остават вратички за измами. Не знам как е по света, ама това тук ми е странно...
0
 
3
 
2
преди 2 месеца
Същите тия брокери,които искат сертифициране за да са УЖ коректни в момента масово махат и слагат наново обяви в имот.бг,за да избегнат опцията на сайта ,с която се вижда движението в цената на един имот.Ако са я намалили,махат обявата за да не може купувача да вижда намалението в цената и я слагат като нова .Масова практика от всички агенции .
0
 
6
 
1
преди 2 месеца
За да стане пазара прозрачен е нужно държавата да въведе регулации в продажбите на зелено .Продажбите на жилища на зелено са незаконни .Защо ?Защото ако строителя спре да строи или докара сградата само до акт 15,после купувача не може по никакъв начин нито да си върне парите нито да го накара да изкара акт 16.Самите договори за покупки на зелено нямат никаква юридическа стойност .Те са едни хвърчащи листчета дето се разменят между купувача и инвеститора .Колкото до брокерите ,и да ги лицензират все тая .Това няма да ги спре да лъжат ,да качват фалшиви обяви и така нататък.