Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Светослав Спасов: София може да е лидер в Източна Европа за облачни услуги

Ръстът на търсене за дигитализация ще продължи при силна конкуренция на пазара за кадри, прогнозира изпълнителният директор на KPMG IT Service

0
 
1
 
2
Един Българин до: redcretin
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Така е, но за сметка на това пък ако работиш за където и да е по света с добър работодател се изкарват пари и няма особена разлика със запада. Друг е въпросът този колко е ИТ като рекламира толкова много облаците. Няма лошо ама първите курсове за облаците са колко струва. Ако е за тестова система, която се ползва по един час на ден и се гаси, сметките определено излизат. Но за 24/7 и особено яка ПРОД система, за дългосрочно ползване УАУУУУУ....само подведен меринджей, който нищо не разбира би избрал облак вместо да изгради свой парк дори и с репликация във Варна примерно ще му излезне няколко пъти по-евтино. Когато говорим за милиони определено има значение дали си ИТ или си някакъв парашутист чул че облаците били много яки дай да седнем на тях да пием чай.За обучението обаче съм съгласен - трябва да се квалифицират и преквалифицират кадрите, а не само да се реве че нямало кадри. Ами няма да има като другите плащат, а някои искат просто някакви хора.
1
 
1
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Повечето от компаниите тук работят не само на местния пазар, но изнасят услуги по целия свят. " - ми Ишлеметия, то друго няма. Местния пазар е нищожен общо взето - с плачевна покупателна способност.