Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Климатичният план на ЕС няма да е достатъчен за спиране на затоплянето

Пакетът от екологични мерки на съюза предвижда намаляване на въглеродните емисии най-малко с 55% спрямо нивата от 90-те години до 2030 г.

   1| 2| 3| 4| 5    
1
 
5
 
6
khao до: bgMan
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
само дето зад затоплянето стоят яките научни неопровержими данни... а по паметливите хора над 35-40 даже си спомнят къв мега стуууд беше 80-те със зима по три месеца и -20 единия от тях... ае за пеерадите съм с теб.
5
 
9
 
5
преди 2 месеца
Мен по ме кефи да е по-топличко.
11
 
3
 
4
преди 2 месеца
С една-единствена 800-Милиардна Зелена Сделка няма как да спреш климатичните промени на цяла планета.С Глобален План като Зеления Трилион - green-trillion.alle.bg , способен да генерира МНОГО ТРИЛИОНИ обаче, чрез гигантски приходи от зелени мулти-клъстърни проекти като vertikalna-ferma.alle.bg , проблемът може и да бъде решен. Неограничено производство на зелен водород, чисти биогорива, храни, фуражи, биомаса, торове, влакна, пулпове, строителни материали, складиращи СО2 за десетилетия.
5
 
12
 
3
преди 2 месеца
Климатичните промени винаги ги е имало. Още отпреди хората са.Днес климатичните промени са много добър инструмент да се промиват мозъците на хората. Трябва да има някаква съвсем основателна причина защо следващите поколения биват лишавани от цялото си имущество и благосъстояние. Климатичните промени и ЛГБТ са нещо като съвременните религий на 21-ви век. Все пак съм привърженик на опазване на околната среда. Но нека застъпниците на новата религия ми обяснят това: Земята е отворена термодинамична система и като такава е невъзможно всичките промени в климата да се дължат на човешката намеса. Специалистите в тези области много добре знаят за какво става въпрос. Земята и Слънцето се променят и без наша помощ. Което много плаши част от научният елит и повечето политици. Затова в продължение на няколко поколения като лишат хората от собственост и те започнат да живеят назаем, ще е много по-лесно да се приключи с демокрацията и да се премине към съвременна форма на тоталитаризъм.
2
 
5
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
абе не се прави така... по добре се откажете, ясно е че ще се мре..
4
 
5
 
1
преди 2 месеца
"Ще бъде създаден фонд на стойност 72 милиарда евро, който да помогне на уязвимите домакинства и бизнеса да се справят с повишаването на цените на енергията.".................Я да ни светнете как ше стане това "подпомагане " ... ?!