Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

45% от българите не планират да се ваксинират срещу COVID

Близо 2,5 млн. може да са преминали през заболяването, а с безсимптомните случаи може да са доста повече, отчита "Галъп"

   1| 2    
2
 
1
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Материала, материала... прав беше БАйко.С тоя материал толкова. Затова едни нации ще напредват и ще живеят добре, а други ще продалжават да кълнат всичко и всички напът към външния клозет. Да, драги ми слабоумни антиваксърчета, затова ще сте си скъсаняци и лузъри до последния ви миг.
1
 
2
 
16
julian12 до: michaelis23
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз лично не съм го изпитвал, но така казват. НА моя приятелка спрели познат в Германия след секюрити и му казали, че не си е слагал ваксина въпреки сертификата. WTF?!?!?
1
 
2
 
15
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ей го нашия човек. Лекува ги на евтинийката: https://***.youtube.com/watch?v=PYMLMcHQxU8
1
 
3
 
14
michaelis23 до: дядя Вова
преди 1 месец
нье, без сръбска музика и без ебаннье щот отия скочубретини не заслужават, че и са вампири на всичкото и отгоре .... може да е странична реакция от ваксините знам ли ... :))
4
 
1
 
13
mrynmryn до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В случая няма как да стане, след края на пандемията, защото не се знае колко ще продължи, преди година си мислех, че поне до 2023 ще отиде, но като гледам, май няма да е така. За ебола черните, преди няколко години, пак така ги ваксинираха.
2
 
5
 
12
дядя Вова до: michaelis23
преди 1 месец
Мише, имай милост. Малко сръбска музика нЕма ли?
2
 
7
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Колкото и да плащате за промиване на мозъци просто няма да стане. Били сме "роми" и само 45%. Ами сигурно сред тях има такива, но на тях им дай 2 кебапчета и бира и са се наболи, докато човек с поне едно висше образование не можеш да наречеш "маргинал", защото просто се опитва да мисли, знае че щамовете се променят и "старите" дозички не действат, нещо повече и стари и нови не са тествани по норматив 5г и рисковете са си само за него (на каквото се и подписва), а ползи е много "спорно" дали има - примери Холандия и Англия. Ако 2,5 милиона са го минали, а "много повече" според вас са го минали безсимптомно (например 3-3,5 милиона) и 20% т.е. милион и половина са ваксинирани, приемем, че тези три множества нямат или имат под 20% общи членове, то не остана население да има някакви притеснения изобщо. Излиза че тези по 1000 души на ден ще завършат цикъла съвсем скоро, освен ако: 1) Ваксините не предпазват от заразяване, пренос и тежко боледуване. Доказателства и изявления на учени има достатъчно 2) Боледуването или безсимптомното преминаване не пазят ефективно - по темата има доста публикации, но уж важи за определени групи хора.Накрая излиза КУКУнчев или друг КУКУчовек от Германия и казва ама не гледайте статистиките, не гледайте Мангъров, не си слушайте приятелите, които го минават при вас ще е много тежко и може да умрете. Да, може, но вероятността е сравнима с поетия риск при боцкане. Ей това последното няма да го чуете, т.к. не е удобно някак си :))).
3
 
3
 
10
khao до: mrynmryn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Осъзнаваш ли, че ваксините като цяло работят така - слагат се когато си здрав.----а ти знаеш ли, че ваксини не се поставят по време на пандемия! Даже е противопоказно, улеснява мутациите! Защо според теб сега се ваксинират хората срещу грип, а не януари ? Самите лекари отказват ако идеш края на ноември или декември с мотива : Късно е за тази година!
2
 
5
 
9
khao до: julian12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
погледни го от този ъгъл... сертификата ще си е истински, просто няма да е за теб! Как става с фалшивите паспорти въпреки скенерите!
3
 
6
 
8
преди 1 месец
при като цяло 20% ваксани от които 10% са фалшификарес дали само 45% не рачат ? Ивгения опрай бройката на 85% и бегай до Чобанска за по ена манастирска гайда с ваще долнопробни преписани пропаганди ... За вас само бой, стриганье и носене на камънье ...