Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Китайската икономика забавя ръста си до едва 4,9%

Редица негативни фактори спъват възстановяването – недостиг на ток, проблеми във веригите на доставки, проблемите в имотния сектор

0
 
1
 
9
Solar Power до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ами поне да се ваксинира както правят китайците и изобщо цивилизования свят включително и майка Русия :)
0
 
3
 
8
Dr. Vatnikov до: АнтиФъшкист
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Неща,стно русоробче, има си статистика за тенекиени кратуни, като теб. БВП на САЩ е към 21 трлн, на ЕС без UK е към.17 и след това идва китай, при положение, че е 4 пъти повече население и от двете. Глупостите си ги запази за кръчмата за пенсионерите от БДЖ и бивши старшинки.
3
 
0
 
7
АнтиФъшкист до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Туркулизецо виж сайта ЦРУ на гусударитити от ФАЩ да видиш на колку свитлинни гудини китайцити са напред. "Конкретно САЩ правят с 50% по-високо БВП от Китай,". Мноу щи са смеят. Пуней ясну чи прупаганда та им бачка, чи да има таквиз кат тебе.
4
 
4
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
БВП на глава в Китай е като нашето. Около 5 пъти по-ниско от развития свят . Конкретно САЩ правят с 50% по-високо БВП от Китай, при положение, че са 4 пъти по-малко хора. А на въпроса на трола петолъчник, къде са правени телевизора ми и телефона ми - може и част от тях да са правени в Китай, но на тях пише Сони и Айфон, а не Дзън-Мин. Просто големите ползват все още евтината работна ръка в Китай. (руcopoбите му казват тук на това колония)
3
 
2
 
5
zelka007 до: zelka007
преди 1 месец
*** = г.а.щи ... :)))
5
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ей туй едва, узначаа +10 лета напред от Запада. Ай чиститу. Телефонити и ТВитата да ни ви са сделани ф Германия или у ФАЩ. хаха
6
 
4
 
3
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 месец
с печатането на юаните беха до тук в ръстовете , сега требе да доказват че нещо стои зад тези цифри , пък то го нема ... с *** и чорапи да плетът вече не става ... кво стана с ауруса , нещо запецнА ... ?!
4
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Винаги съм твърдял че китайската икономика не е нещо особено, освен с обема си. След 30 години двуцифров растеж на БВП той е почти като българският. Общата задлъжнялост е около 300% спрямо него, което си е повече от САЩ. През последните десетилетия в страната се извърши индустриална революция, което по същество си е процес на огражданяване на ceляните. Съотношението бе 80: 20 в полза на ceляците, в момента е 35 : 65. Страната се насочва към отреденото и място, една по-бедна Япония. Друго наистина не и е необходимо. А мaлoyмникa под мен се напъва да забогатее с постове срещу копейки, което няма как да се получи нещастнико!
6
 
4
 
1
преди 1 месец
Китайската икономика забавя ръста си до едва 4,9% >> Което за китайците е едва, то за политкоректните западняци с 10 счетоводни салта е УуааааааааУУУуу!