Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕК призова да се сложи край на спекулациите с цените на газа

Комисията ще представи обновена газова и енергийна политика на ЕС през декември 2021 г.

   1| 2| 3    
1
 
0
 
23
Pyramid до: supertrader
преди 1 месец
supertrader,Стоян Петров, доколкото разбирам, се изказва във вида че, системата работи щатно, съгласно заложените при проектирането и правила.В тази логика, наистина, криза няма и тази система, служи изправно на създателите си. ТЯ НЕ Е ПРЕДВИДЕНА ДА РАБОТИ ЗА ВСИЧКИ ХОРА. Всички хора са равни но, някои, са по-равни от останалите. ЗА ТЯХ, работи системата и, за тях, няма криза.Ние да му мислим.
0
 
0
 
22
преди 1 месец
Обратното на "умната" платформа, "редактира думата "ДУХ". ЕГАТИ СЕРСЕМЛИКА.
1
 
0
 
21
преди 1 месец
ТЪЖНА КАРТИНКА:"ЕК призова да се сложи край на спекулациите с цените на газа".Замислете се: След, като "призовава", значи...ЗНАЧИ, НЯМА СИЛИТЕ, *** И И ИНСТРУМЕНТАРИУМА да скръцне със зъби, да удари по масата, и да закове:"- БАСТА. ДО ТУК СЪС СПЕКУЛАТА!"Жалка картинка, казвам ви. Поробен от банките, ЕС е едно голямо, бюрокЛатично безгръбначно.......и какво търсим ние в него? Защита на националните си интереси?
4
 
0
 
20
ing5rov до: Bones
преди 1 месец
хаха , браво кокъл ... ама как да се сдържа ,да не им се изтропам в устенцата на тролеите гевендиева , лапников , фонов и пенмана ...
4
 
3
 
19
Стоян Петров до: supertrader
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Чакай малко, ти сиромахомил ли си? Хората изобщо не се чудеха когато вземаха ковидните обезщетения и бонуси и ги изхарчиха ....... на Южното черноморие, ние ще ги мислим през януари какво ще правят?
2
 
3
 
18
преди 1 месец
"След действията на Русия по отношение на газа създателите и защитниците на "Готови за 55" меко казано станаха за смях", Качински.
7
 
4
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз пък призовавам всички, които не са очевидни тролове, да спрат да пишат под подобни теми за да изкарват прехраната на въпросните тролове и недай си боже, още повече да задълбават психичните им отклонения. Вижда се, че и в ЕС е пълно с ненормалници, които ще оставят дори собствените си граждани на студено, с цел пълна и окончателна победа на "демокрацията" и каквито там лайня-ни "ценности" изповядват.
2
 
6
 
16
doba до: zelka007
преди 1 месец
Зелков, ами то и досега по тръби идваше газа. Причината е Пазара - Азия засмуква всичко(след кризата) и цените хвръкнаха. И който иска да има газ/нефт и не ги помпа, ще трябва да развързва кесията... За жалост и ние така.
7
 
4
 
15
zelka007 до: supertrader
преди 1 месец
рассияните докато имаха под 30% от доставките на газ в Европа , играеха на спот пазарът и доставяха втечнен . сега имат почти 50% вече и решиха , че няма да играят на спот пазара ... :))) ... тука е заровено кучето . турската газова компания почти спря по едно време доставките от рассия ... защо ... ?! ... започнаха да внасят освен катарски и хамерикански втечнен и нигерийски , алжирски , азербейджански , оглеждат се даже в египет ... гледал ли си къде е лагос на картата ... защо ще се гърбят да внасят от там , дето се пътува 2 седмици с кораб , а не си точат мирно и тихо от пАтока ... ?! ... защо ... ?! ... от пазарът нема по-добро ... !! ... вероятно трябва да има някаква дългосрочност в част от договорите , защото разработката , експлоатацията и доставката струва пари , и то много пари ... но ... !! ... трябва да има и пазарна нотка , щото като започне зануленият да свири симфония с големата бухалка/тръба виж какво се получава ... :))) ... и това не е нито за първи път , нито за втори ...
4
 
9
 
14
supertrader до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Абе хората се чудят как ще си плащат тока след Нова година, ти добре ли си..нямало криза. Хапе те щъркела яко.