Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Трябва ли петролният пазар да се страхува от налагането на електромобилите?

Електрическите коли могат да изядат пазарен дял на конвенционалните автомобили, но това до голяма степен е проблем за развитите икономики, смята анализатор

   1| 2    
0
 
2
 
12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ето една визуализация на процеса в който живеем и наблюдаваме: https://media-exp1.licdn.com/dms/image/C4D22AQF6tVFRqKkxxA/feedshare-shrink_1280/0/1638144912684?e=1640822400&v=beta&t=z6s-JcPTALMGHDge9KgT3-1iGo1Ii0uGu6Arp5mu3f0
1
 
2
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
да трябва и няма как да спрат EV индустрията.
3
 
2
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
рябва ли петролният пазар да се страхува от налагането на електромобилите?Не ,не трябва , щом употребата им ще става с НАЛАГАНЕ Но аз друго ми е мерак да видя какво ще стане меджу 5 и 9часа вечер когато са НАЛОЖИЛИ поне 50% от автопарка да е на ток Е така искам да видя като се приберат от работа и включат зареждачките на колите в мрежата ,пуснат бойлери и печки ,какво ще стане с ВЕИтата
3
 
3
 
9
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Преди зеленясалите се биеха в гърдите, че ще има електромобили за всички - сега разправят как хората трябвало да карат колелца и да ходят пеш. Що така бе, ватенка? С тия соларни мощности зимата ще спиш с ватенката в легълцето си и ще ядеш сухари.
2
 
3
 
8
Императорът до: supertrader
преди 1 месец
Норвегия е пример само за гнъс и извратeнячество. Хомoсексуалното педoфилство е "традиция" там, последният им "подвиг" е да представят дядо коледа като хoмо. Отнемат хиляди деца от все по-малобройните нормални родители, за да ги подаряват на изврaтенците.
1
 
5
 
7
supertrader до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Норвегия не е пример за нищо, всъщност многото пари от петрол са изкривили ситуацията там. Просто са доказателство че и прекаленото имане е почти същото като прекаленото нямане. На тях не мога да им разбера защо си брулят населението с данъци и такси след като държавата може да се издържа с парите които и без това има. Явно управляващите там предпочитат да ги налеят в инициативи.
6
 
5
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Дизелът и бензинът за лични автомобили са чао. Електричество, водород, споделени автомобили, подобрен обществен транспорт, ел.байкове и колела. Приключва ерата на ДВГ и то скоро, в рамките наследващите 20-30 години. Масово инсталиране на соларни мощности през следващите години, а файтонджиите нека си църкат.
3
 
7
 
5
преди 1 месец
Всички анaллизатори приемат като аксиома предпоставките, че: 1. Ще има достатъчно суровини за производство на милиард електрически коли, 2. Ще има достатъчно суровини за производството на енергийната мрежа, обезпечаваща зареждането им, 3. Ще има достатъчно електроенергия - зеленашеска при това - за целта. Само дето нито едно от трите не е вярно. Оттам нататък всичко е чесане на езици - та едни хора да си напълнят лесно джобченцата и после да се покрият.
3
 
4
 
4
zelka007 до: bgMan
преди 1 месец
хаха ... градски , само форумните теоретични познания не са достатъчни за да се разполагаш по полюсите ... я виж потреблението на петрол по държави как върви ... яко нагоре ... :))) ... https://***.ceicdata.com/en/indicator/denmark/oil-consumption
3
 
5
 
3
bgMan до: zelka007
преди 1 месец
Грамофон - Норвегия е една от най-богатите страни и е трърде неуместно да я даваш за пример за каквото и да било. Там дори и да сбъркат и да се набутат с 40-50 милиарда нищо няма да им стане. Не е така на другият полюс, където сме ние.