Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Лагард: Не трябва да затягаме паричната политика твърде скоро

Според председателя на ЕЦБ банката приема опасенията за нарастващите цени "много сериозно"

0
 
3
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Хахаха,ЕЦБ ще бъде сварена по бели ***, когато ФЕД и АЦБ вдигнат лихвите изненадващо. САЩ и ЮК в момента извършват тотално преформатиране на икономиките си.*** ЕЦБ ще е в невъзможност да вдигне лихвата веднага след тях, защото масово държави от ЕС ще обявят банкрут .... кажи реши и Франция е там.Това ще разсипе ЕС окончателно ...
1
 
4
 
2
преди 2 месеца
https://***.ecb.europa.eu/home/html/index.en.htmlТова е сайта на ЕЦБ.Там има достатъчно e-мейли на които всеки буден гражданин на ЕС може да зададе въпроса към банката ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА С ФИНАНСОВИЯ СИ ГЕНОЦИД НАД ГРАЖДАНИТЕ НА ЦЕЛИЯ СЪЮЗ ?
1
 
5
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ЕЦБ не трябва да затяга бързо и необмислено паричната политика, не и преди да сме затвърдили и утвърдили постиженията при инфлацията. Засега инфлацията е на добро ниво, но за съжаление е преходна и непостоянна, след 5г. или след 10г. едва ли ще можем да се радваме на подобни инфлационни постижения. Затова нека не се радваме прибързано на добрите инфлационни нива и да се продължи с разхлабената облегчителна парична политика колкото има нужда, за да съумеем да запазим колкото се може по-дълго време преходната инфлация и тя да стане постоянна.