Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Петков: Основна цел е да бъде изкоренена репутацията за корупцията у нас

По думите му това ще спомогне и за външните, и за външноикономическите ни отношения

   1| 2    
0
 
4
 
5
преди 5 месеца
Основната цел трябва да бтде изкореняването на корумпираната престъпна паплачч от политика, съд, прокуратура и полиция. Такива мръсниции работят за престъпността в ущърб на интересите на обществото. Всички корумпирани нищожестваа в затвора.
0
 
5
 
4
преди 5 месеца
Таз бърборилня взе да става тегава.С бат Румен Гечев и Румен Овчаров и с леля Емилия Масларова без никакво съмнение ще постигнете лавозамайващи успехи в тази ви цел
1
 
4
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Какъв хумор - и става Лорер да говори, оня Лорер, чиято жена доскоро беше министър и се махна за да му отвори път :) без корупция, а?
4
 
2
 
2
supertrader до: nkavrakov1982
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Хората с настоящи комунисти и управляваща комунистическа партия отидоха на Марс, хайде спрете да лъжете с тези мантри как България ще върже и я спират само някакви служби. То няма хора, пък още има такива дето си мечтаят да ги вкарат в затвора. По скоро бих препоръчал и Герб да се включи в това нещо, да не е изолиран и капацитета от качественни хора да бъде използван..качественни - подготвени. В Обединението е истината.
3
 
6
 
1
преди 5 месеца
Прав сте г-н Петков,трябва да се изкорени РЕПУТАЦИЯТА за корупцията НО ТЯ ДА ОСТАНЕ,защото като гледам във властта влизате с орди сътрудници на Държавна сигурност,БКП,и БСП,стари кримки източили държавата с години,хора които са за затвора .Жалко,защото за пореден път българския народ беше изпързалян за да влезе БСП енд къмпани,и да продължим постарому.Първо беше Радев който разръчка крадците от ГЕРБ,тогава вкарахте Трифонов който е патерица на БСП и вие с Асен като лъскава харвардска фасада,а зад всичко това виждаме просто лицето на комунистическия режим.Без лустрация,съд и присъди за всички свързани с бившия комуснистически режим,техните деца и внуци промяната е просто подмяна.Разкарахте едни крадци за да дадете път на други.