Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

"Северен поток 2" започна да пропуква новата германска коалиция

Противоречивият тръбопровод заобикаля Украйна и дава на "Газпром" пряк път до най-големия му клиент в Европейския съюз – Германия

4
 
0
 
6
преди 4 месеца
хихи ... работи ли СП2 ... ?! ... ми не ... !! а ще заработи ли догодина ... ?! ... ми пак не ... :))) ... импе , първо балтик пайп после , ако въобще има нужда СП2 ... айде скоро и турецки пАток под санкции че не е редовен нещо докрай ... :)))
1
 
4
 
5
abdul до: Зайо Байо
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
за германците не е важно какво. за германците е важно да е скъпо.
4
 
3
 
4
vzhekoff до: Asdf1234
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Хахахаха, неее, не без пари - докато руснаците не плащат за да си продават газа :)Ти, зелю и пръдлеФ - цяла ш-и-3-о дружина :)
2
 
10
 
3
преди 4 месеца
Нищо, Газпром не бърза. Не е на зор, Германия е на зор. Газпром ще чака следващо правителство, защото това ще бъде пометено.
3
 
6
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Ще разчитат на газа, но не само от Путин. Това е правилно. Газ от цял свят и не повече от 15 % от Путин. Няма заден ход вече. Ще се наложи да пуснат газа по новата тръба.., но не трябва да я натоварват и да купуват газ от нея, до момента в който не стане без пари.
1
 
9
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Германците не щат ядрени централи, не искат и ток от въглища, газ не искат, добре де на дърва ли мислят да минават или разчитат на глобално затопляне нещо!?