Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Какво е бъдещето на газопроводите след края на газа?

Нидерландия спира добивите от най-голямото газово находище в Европа и се чуди какво да прави с инфраструктурата

2
 
4
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
В детските ми години беше много популярен един скеч на Мирча Кришан за краставицата. Какъвто и въпрос да му е зададен, отговорът се свеждаше до описание на краставицата, независимо дали е за международното положение или за производството на джапанки.Като чета постовете под статията стигам до същото. Независимо каква е темата, всичко се свежда или до "пияните рашани" или до "краварите". Предполагам, че просто има готови текстове, които трябва да се вмъкнат на подходящо място. Даже ми идва идея за такива макети. :)
1
 
4
 
8
doba до: korn
преди 3 месеца
kornдо:Императорът, като ти дойдат новите сметки за ток може и това да стане. Винаги съм се чудел, че на Запад продават затоплящи ръкавички, годни за лаптоп и затоплящи стъпалата стъпенки. Ще ни докарат до това и тук види се...
5
 
2
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ватенката кърти с простотия, той е елементарен като кварк :)
2
 
5
 
6
korn до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Импе ,ти още преди няколко месеца предупреди че в Европа, ще стоим на тъмно и студено. Пиша ти сега със замръзнали пръсти, батерията ми пада, няма ток брат. Много е страшно в Европата, пратете нещо за ядене от Москвата.
8
 
3
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ето, първи изтърбушляк изскимтя. :)))
4
 
6
 
4
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 3 месеца
ти прочете ли заглавието на статията поне бе , тъпук !
13
 
3
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ех, тия "евро.***.оти" бе, все глупави били, все не знаели, все неразбирали, а накрая разбирачите от калната дупка Раша все скъсани просяци, 270 лв минима заплата, 850 лв средна заплата и 340 лв средна пенсия. Същите изтърбушляци са и местните им фенове.
5
 
9
 
2
преди 3 месеца
Няма как да има зелен водород, преди токът от ВЕИ не само да покрие потреблението на ток напълно, но и да хартиса.... тоест НИКОГА. Ама евроиди-0тите ще го разберат по трудния начин. Да не говорим, че водородът и металите хич не се обичат.
6
 
9
 
1
преди 3 месеца
Бъдещето на газопроводите? Да ги заварят, през тях да не проникват ивъл рашънс диверсанти..