Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

В името на глобалната икономика доларът трябва да свали короната си

Има ясна заплаха от повишаване на цените, което ще забави глобалния икономически растеж до ниво, при което стагфлацията става реална възможност

2
 
4
 
8
GiRo до: valentino29
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Колкото и да му повтаряш на в-а-т-н-и-к-а, че НАТО няма намерение да напада Русия, той не вдява, само война му е в главата. От 1949 насам НАТО все напада Русия, а крайният резултат е, че Русия напада съседните държави, за да не ... напада НАТО Русия. Това се случи с Унгария 1956, с Чехословакия 1968, както и с Молдова, Чечня, Грузия, Казахстан и Украйна в наши дни. Та в този ред на мисли, ако НАТО воюва с Русия определено ще разбереш. За момента НАТО само се ***. Най-добре за всички е Мордор просто да се изтегли от Украйна, Грузия и Молдова и да започне да мисли за просперитета на народа си, а не за войни. Като познавам обаче мисленето на м-у-ж-и-к-а, трудно ще стане.
5
 
0
 
7
преди 2 месеца
До два часа след прекратяване на водещата причина ще е спряло нарастващото намаляване на покупателната стойност на долара. Кратко за ситуацията: Прилаганият лош метод за емитиране на долари е водеща причина за инфлация в САЩ. Федералният резерв е жертва на финансовата грешка. В САЩ, нарастващото намаляване на покупателната стойност на долара е възможен за решаване национален проблем. С прекратяване на държавната финансова грешка се премахва водещата причина за сегашната инфлация.
4
 
5
 
6
zelka007 до: Императорът
преди 2 месеца
Импе, обръщай немедлено в рубли, че както е тръгнало рубличката ще стигне паритет с долара... :)))
3
 
7
 
5
valentino29 до: GiRo
преди 2 месеца
NATO ще воюва с Русия до последния украинец.
5
 
4
 
4
GiRo до: Императорът
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
- Русия казва, че воювала с НАТО.- И какъв е резултатът?- Русия е загубила хиляди унищожени машини и десетки хиляди убити войници.- А НАТО?- НАТО още не се е включило...
5
 
4
 
3
GiRo до: Борката
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
А комунизмът приключва, когато свършат парите на другите.
5
 
9
 
2
преди 2 месеца
Капитализма се бори за печалба, Империализма за да граби.
6
 
9
 
1
преди 2 месеца
Короната но доларчето се оказа тенекиена. "Поскъпва" само спрямо скaпани валути като евракът. Сега от интерес погледнах - за година назад - рубличката е ПОСКЪПНАЛА спрямо доларчето. РУБЛИЧКАТА. Валута на държава, "воюваща с целият свят". Коментарът е излишен.