Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Какво трябва да знаем за маймунската шарка?

Рискът за широката общественост е нисък в момента, твърдят специалисти

1
 
1
 
8
преди 1 месец
Супер, нека да оставим нашистите слабоуми с петолъчките както пожелаха - нито ваксини им трябвали, нито лечение, щото били измислени вируси. С най-голямо удоволствие да ги оставим на естествения подбор и на прищевките на природата, те все пак сами го искат. :)))
3
 
3
 
7
Стоян Петров до: ing5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Като ти гледам маймуският мозък, мисля че си податлив на маймунка шарка. Оставяй джендъри-мендъри и се карантинирай при козите.
3
 
5
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тролейбусната команда не спи. Другарите, сменяйте от време на време никовете, че вече всички ви научиха. На нищо ли не ви учат в тролейбусното депо или толкова си можете? Не, че няма да ви познаем и с новите ;)
4
 
5
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Когато ЕС държавите решиха да предоговарят и намаляват покупките на ваксини, случайно се появава нов вирус. За който случайно вече има ваксина (в големи количества). Ако обаче спазваме протокола от Ковид-19, сега трябва да се спрат входящите полети от африка и от афроамерика. Не искаме пандемия от маймунска шарка, нали?
4
 
3
 
4
ing5rov до: Борката
преди 1 месец
мхм ... при 33 джендър вида , бая клиентела се очертава ...
4
 
3
 
3
преди 1 месец
Трябва да знаем, че това обича обратни и че това е отново дизайнерски писък на американските биолаборатории. Толкова пари годишно за нищо не се дават.
5
 
3
 
2
преди 1 месец
Трябва да знаем че е наложително категорично и енергично да се противопоставяме на всякакви "мерки" и особено "тестове" за мамунска пъпка, ако искаме да предотвратим пълен рестарт на ковипландемията, само че дори по-лош. С вече готови вацини при това.
6
 
6
 
1
преди 1 месец
следващото баламосване на иглениците ...