Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Е. Кънев: Сигурността на света е застрашена, ако Русия изолира Украйна от Черно море

Нова мигрантска криза може да е част от плана на Путин за дестабилизиране на ЕС, коментира икономистът

   1| 2    
1
 
1
 
12
преди 1 седмица
А когато отврaтителното живoтно обoнго срина Сирия и Либия - за да напълни ЕС с талибанци и нигъpи, тогава всичко беше наред, нали... тоя?
3
 
5
 
11
преди 1 седмица
"Евгений Кънев, икономист, управляващ съдружник в ИКК "Маконис".... тоя може само да се хване запалците и да стиска в зъби дипломата си ...
6
 
7
 
10
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Русия ще изолира света от Украйна, тоа се загрижил за морето. Ами Одеса си е руски град от време оно. И Николаев също. Няма начин Русия да не стигне по суша до Приднестровието. А бързаците, които се подиграват на руснаците, че с три пъти по-малобройни сили разказаха играта на укропитеките, да се напънат и да си спомнят колко време трая операциета "Пустинна буря", на равен терен, с петорно по-многочислени войски и систематическо килимно бомбардиране, затрило над 100 хиляди мирни иракски граждани. Бомбите, хвърлени в Ирак, са повече от всички хвърлени бомби през ВСВ. Избити са над 200 хиляди иракски войници, а "съюзниците" дават 343 убити. Това ли трябваше да направи Русия? Да избива братски славянски народ, за кефа на нанглосаксиите?
3
 
6
 
9
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
...защото няма фундаментални фактори, които да причиняват спад на икономическата активност, заяви той. Точно обратното развитието на технологиите, пренастройването на веригите на доставка са индикатори за движещи сили на пазара. === А съсипаните енергетики на повечето страни , точно заради криво разбраното развитие на технологиите, не оказват никакво влияние? Нямат нужда от евергетика, нито от суровини? А само от любов? И то най-вече еднополова? По възможност платена, за да расте БВП.
6
 
4
 
8
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ех този Путин. За всичко той е виновен. Въоръжаването на Украйна с цел да се удължи войната няма нищо общо, нито потока от санкции. Сега ЕС ще се изправи пред избор: да храни 100 милиона африканци + 7 милиона украинци бежанци, или да си каже 26000 кв километра земя (4% от територията на Украйна) не си заслужават съсипаните животи на милиони хора, нито бунтовете на ЕС гражданите, нито разходите за милиарди евра. Икономически погледнато, евентуалната победа на Украйна, ще ни струва повече от победата на Русия.
4
 
4
 
7
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Тоя ако наистина се е загрижл за бедните да не се притеснява, руснаците няма да вземат само пристанищата ами и най-плодородните райони на Украйна, поне това са им плановете. Така че жито за бедните ще има, само че няма да го изнася Украйна
6
 
4
 
6
khao до: zelka007
преди 2 седмици
щото останалите 5500 са дефектни ? :D ... или анимациони, каквато се оказа цялата му армия.... иначе тоя "експерт" даже не си струва да го чета!
5
 
5
 
5
преди 2 седмици
Някой може ли да ми обясни що за дудук е тоя Е. Кънев? Никой. Null.
9
 
2
 
4
преди 2 седмици
Дрогаре антиваксъре нема се косите , зануленият детеубиец ще фърли 500 атомни бомби , от онези 6000 дето си държи на склад , и ще ви разреши душевните терзания ... :)))
1
 
4
 
3
0pk до: Императорът
преди 2 седмици
Направо на вселената! :D