IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН забрани временно търгово от Си Консулт към Рой Пропърти Фънд АДСИЦ

Комисията е изпратила писмо за отстраняване на непълноти в документи за потвърждаване на проспект на Елана Агрокредит

09:59 | 22.08.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
КФН забрани временно търгово от Си Консулт към Рой Пропърти Фънд АДСИЦ

На вчерашното си заседание Комисията за финансов надзор (КФН) е издала временна забрана за публикуване на търгово предложение от „СИ КОНСУЛТ” ЕООД за закупуване на акции на „Рой Пропърти Фънд” АДСИЦ от останалите акционери на дружеството.

КФН е взела решение да се изпрати писмо за отстраняване на непълноти в документи за потвърждаване на проспект за първично публично предлагане на акции, издадени от “Елана Агрокредит” АД.

Комисията е решила да се изпрати писмо за отстраняване на непълноти в документи на „Пауър Лоджистикс” ЕАД за потвърждаване на проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия обезпечени облигации. 

Регулаторът е приел изменение на точка 2 от Решение № 950-НЗН от 13.12.2013 г. за спазването на насоките на Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване за подготовка на прилагането на Директива 2009/138/ЕО (Платежоспособност ІІ) като възлага на заместник-председателя на Комисията за финансов надзор, ръководещ управление „Застрахователен надзор”, на основание чл. 16, ал. 1, т. 17 и т. 24 от Закона за Комисията за финансов надзор да предприеме мерки за прилагането на насоките по т. 1.1 в надзорната практика на комисията.

Свързани компании:

Елана Агрокредит АД(EAC)

Рой Пропърти Фънд АДСИЦ(RPF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:26 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още