IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синдиците на Корпоративна търговска банка вече са трима

Ангел Донов и Кристи Маринова се присъединяват към Лазар Илиев, след като Росен Ангелчев напусна по негова молба

16:17 | 16.11.15 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Синдиците на Корпоративна търговска банка вече са трима

Синдиците на Корпоративна търговска банка (КТБ) са вече трима. Това стана факт, след като Управителният съвет (УС) на Фонда за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ) освободи Росен Ангелчев по негова молба и от 13 ноември назначи Ангел Донов и Кристи Маринова.

Ангел Донов притежава богат опит като юрист. От 1998 г. той е адвокат на свободна практика. Специализирал е в областта на търговското, банковото, финансовото, вещното и административното право. Като пълномощник на банки участва в множество производства по несъстоятелност на търговски дружества и в други искови и изпълнителни производства, защитавайки интересите на банките в качеството им на кредитор.

Като адвокат Ангел Донов работи като правен консултант на български и чуждестранни холдингови и други корпоративни клиенти от строителната и химическата индустрия и туристическия сектор, като е бил и техен процесуален представител по дела с предмет производства по несъстоятелност и търговски взаимоотношения с техни контрагенти.

Ангел Донов е магистър по право от СУ „Св. Климент Охридски“. Има множество специализации в областта на търговското и банковото право. Ползва английски и руски език.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 09:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
zap
преди 8 години
да, особено полезна досега беше работата на ченгето от ДС, завършил МГИМО и освободен "по негова молба":http://desebg.com/2011-01-06-11-45-39/2256-2015-04-21-17-30-21
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 2
marto76
преди 8 години
Синдиците вършат полезна работа, но твърде бавно събират източените от Цветан Василев милиарди!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още