Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Болкан енд Сий Пропъртис търси 24,35 млн. лв. чрез увеличение на капитала

Болкан енд Сий Пропъртис АДСИЦ стартира процедура по увеличение на капитала с до 4 682 692 акции при емисионна цена 5,2 лв./бр., съобщи БФБ-София.

Ако всички предложени акции бъдат платени, спрямо сегашните 650 хил. акции на дружеството, капиталът му ще се увеличи 8,2 пъти. Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 325 хил. нови акции. При това количество акции привлечената сума ще бъде 1,69 млн. лв.

Болкан енд Сий Пропъртис АДСИЦ е новото име на Хюндай Пропъртис АДСИЦ.

Конкретните дати за търговия на правата, записване на акциите и на аукциона за неизползваните права ще бъдат посочени допълнително, след публикуване на съобщението за публично предлагане в ежедневник.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които купувачът има право да участва в увеличението на капитала, е 30 януари 2009 г.

Според данните в уеб страницата на КФН основни акционери в дружеството са Гама финанс с 49%, Холдинг Варна А АД с 27,97%, ЦКБ Груп Асетс Мениджмънт ЕАД с 8,46% и ПОК Съгласие АД с 6,88%.

Последната цена с акции на дружеството е при цена от 38 лв./бр. В последните 12 месеца има 12 сделки по позицията, а цената на акциите се е повишила с 630,77%.

Още по темата: Новини

Последни новини

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от