IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Mail.Ru е главно действащо лице в сделката на годината на имотния пазар в Москва

Компанията нае едната от двете кули на бизнес центъра SkyLight в руската столица

10:44 | 05.12.11 г.
Mail.Ru е главно действащо лице в сделката на годината на имотния пазар в Москва

Hals-Development и Mail.Ru Group сключиха сделката на годината за пазара на имоти в руската столица. Двете компании подписаха дългосрочно споразумение за наем в бизнес центъра SkyLight в Москва, съобщи онлайн изданието Europe Real Estate.

Mail.Ru Group ще използва една от двете кули на центъра. Наетата площ възлиза на 29 932 кв. м, което прави сделката най-голямата по рода си в Москва за 2011 г. Консултант по нея е Cushman & Wakefield.

Бизнес центърът SkyLight  е от клас А и има уникални архитектурни характеристики. Сградата се състои от две 27-етажни кули, които са свързани помежду си със стилобат и въздушен мост. Всяка кула е огледално отражение на другата, но е независима във функционално отношение.

Общата площ на бизнес центъра е 111 000 кв. м, а височината на двете кули е 109,2 м.

SkyLight е разположен в първокласен бизнес район на първа линия на Ленинградский проспект, което предоставя изключително добър транспортен достъп. Всяка кула разполага с големи и удобни подземни паркинги.

Mail.Ru Group планира да започне преустройство на наетата площ в най-близко бъдеще, като се надява да се нанесе в новия си офис през февруари 2013 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още