Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

INVESTOR Finance Forum отново събира инвестиционния елит

Четвъртата конференция за инвестиции и валутна търговия ще се проведе на 27 ноември 2015 г. в Интер Експо Център в София

INVESTOR Finance Forum отново събира инвестиционния елит

Третото издание на форума преди година. Снимка: Investor.bg

Броени седмици ни делят от четвъртото издание на специализираната конференция за валутна търговия и инвестиции на българския пазар и в региона – INVESTOR Finance Forum – събитие, което се превърна в единствената по рода си годишна среща на компаниите от сектора с индивидуални и институционални инвеститори.

Форумът, който ще се проведе на 27 ноември в Интер Експо Център в София, си е поставил амбициозната цел да събере отново на едно място български и чуждестранни професионалисти и любители от сферата на валутната търговия и инвестициите.

Официалната програма, темите и лекторите на INVESTOR Finance Forum вече са достъпни на интернет страницата на конференцията.

Манус Крани от Bloomberg ще бъде модератор на дискусията с участието на инвеститори, в която ще бъдат обсъдени теми, сред които важните глобални събития при взимането на решения за инвестиции, тенденции на пазарите и най-предпочитани инструменти, както и управлението на риска при инвестициите и поведението на инвеститора.

Тиери Кларк, ръководител на "Дистрибуция за Централна Европа и възникващи европейски пазари" в Schroders, ще говори за значението на дългосрочната стратегия за трейдърите. Какво се случи с акциите през 2015 г. и къде да търсим подценени акции може да разберете от Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант на "Елана Трейдинг". Васил Сланчев и Деян Манковски от подразделението за капиталови пазари в "Пощенска банка" ще разкажат за дейността на взаимните фондове и възможностите, които те предоставят за справяне с пазарните предизвикателства.

Специален гост на конференцията ще бъде хедж фонд мениджърът Лекс ван Дам, който е международно известен експерт, специализиран в търговия с акции, валути и финансови деривати. Ван Дам става международно известен, когато през 2009 г. участва в сериала на BBC 2 „Million Dollar Traders”, който има за цел да образова осем обикновени човека за фондовия пазар. Ван Дам дава собствени средства на стойност 1 млн. долара на новаци, за да търгуват в течение на осем седмици.

И не на последно място, участниците във форума ще имат възможността да наблюдават и следят през целия ден на конференцията търговия на живо.

INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на Делтасток - генерален спонсор, Пощенска банка - основен партньор на форума, както и с подкрепата на инвестиционния посредник Елана Трейдинг, финансова група Karoll, Schroeders, ActivTrades, Benchmark Finance, Българска фондова борса – София и Финаналитика.

Партньори на форума са Асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП) и Асоциацията на управляващите дружества (БАУД).

Повече информация за конференцията може да научите от официалния интернет сайт http://financeforum.investor.bg/.

Може да си припомните и как премина предишното издание на конференцията от нашата галерия.

По статията работиха: Бойчо Попов, редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

Коментари (0)


Още от Новини
Заявленията при безработица в САЩ изненадващо продължават да намаляват