IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Amazon планира голямо събитие за 25 септември

Очаква се компанията да покаже новите си хардуерни продукти и интеграции на Alexa

13:51 | 13.09.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Amazon обяви, че следващото ѝ събитие ще се проведе на 25 септември в Сиатъл. На него компанията ще представи новите си продукти и услуги, пише CNBC.

Това е добра възможност компанията да привлече вниманието върху своите предложения. По време на миналогодишното събитие Amazon обяви 15 продукта с гласовия асистент Alexa, включително микровълнова печка, нови Amazon Echo продукти, стенен часовник с интегрирана Alexa и други.

Тази година събитието има за цел да покаже как партньорите на Amazon могат да добавят Alexa в почти всичко, като домакински уреди например.

По време на CES 2019 г видяхме как партньорите на Amazon започват да предприемат подобни стъпки - с Alexa, вградена в телевизори, купички за кучешка храна, системи за домашна сигурност, колонки, слушалки и други.

Миналата седмица партньорите на Amazon започнаха да вграждат нейния софтуер Fire TV в нови телевизори и умни колонки.

Очаква се на тазгодишното събитие Amazon да покаже обновени продукти от семейството на Echo, както и да покаже съвсем нови продуктови предложения.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:00 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още