IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хостинг компанията Delta.BG придоби Jump.BG

От компаниите се надяват да се наложат като лидер на хостинг пазара в България

18:02 | 16.10.15 г.
Хостинг компанията Delta.BG придоби Jump.BG

Българската хостинг компания Delta.BG придоби хостинг и домейн фирмата Jump.BG, съобщава се в съобщение в блога на Delta.BG.

От Delta посочват, че са достигнали до момент, в който „е време за нови предизвикателства“, а изборът на Jump.BG е свързан с единомислието и общата визия за бъдещото развитие, което компаниите имат.

„Съвместната работа на двете компании ще ни позволи  да допълним и разширим портфолиото от услуги, които предлагаме на българския пазар“, коментират от Delta.BG.

Споразумението е подписано от двете страни през май тази година, а през следващите месеци предстои фирмите да доразвият и разширят услугите, които предлагат.

„Запазихме и синхронизирахме дейността си със служителите на Jump.BG. Инвестирахме допълнително в обучение на екипа и подобряване на инфраструктурата“, съобщават от Delta.BG.

По думите на собственика на компанията Драгомир Желев придобиването на Jump.BG е част от дългосрочната стратегия на Delta.BG да предлага нови продукти и качествени услуги. Според него това ще позволи с общи усилия компанията да се наложи като лидер на хостинг пазара в България.

„Още при създаването на Delta.BG през 2009 г. привлякохме група клиенти, предоставяйки им възможността да тестват услугите ни. Работихме заедно, в синхрон с нашите партньори,  търсейки постоянна обратна връзка. Това ни позволи да спечелим тяхното доверие и признание за години напред. Гордеем се, че работим с коректни и взискателни партньори, оценяващи високо предлаганите от нас услуги”, допълва той.  

Стойността на сделката не е обявена. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:14 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още