Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Как изкуственият интелект променя индустриите и какво е бъдещето на IoT?

Отговорите гледайте в третото онлайн издание на Tech of Tomorrow на 21 април от 14:15 часа

Как изкуственият интелект променя индустриите и какво е бъдещето на IoT?

Интернет и новите технологии са основният катализатор за трансформация на бизнеса. Всяка нова технология, внедрена в индустрията, е крачка към бъдещето. Но какво да очакваме в следващите години по отношение на Internet of things (IoT) технологиите и в каква посока те ще променят бизнеса? Отговор ще даде третото онлайн издание на конференцията Tech of Tomorrow, която ще се проведе на 21 април, от 14:15 часа.

В студиото експерти от водещи компании ще коментират тенденции при умните устройства, които не само подпомагат бизнеса, но и го променят. Гостите ще коментират още мястото на изкуствения интелект в индустриите и начина, по който той повлиява на бизнеса.

Tech of Tomorrow ще се фокусира върху още една важна тема – информационната сигурност. Участниците ще коментират предизвикателствата пред защитата на данни, както и новите методи за съхранение на сигурността на информация.

Водещ на третото онлайн издание на Tech of Tomorrow ще бъде Бойчо Попов, главен редактор на икономическия сайт Investor.bg, който през 2021 г. празнува 20-тата си годишнина. В студиото той ще посрещне Димитър Димитров, изпълнителен директор на Allterco, Николай Динев, директор на направление „Услуги“ в Softline Централна и Източна Европа, Петър Торнев, директор на Технологичния център, Accenture Bulgaria и инж. Никола Петков, мениджър продажби „Дигитални индустрии", Siemens България.

Още по темата

Третото издание на Tech of Tomorrow може да проследите на живо в дигиталната стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, както и на www.investor.bg/live.

Tech of Tomorrow се провежда с генералната подкрепа на Алтерко и BoneX. Основни партньори са Accenture, Sirma и FANUC. Събитието се организира с подкрепата на Siemens, Пощенска банка, Sofline, Atos, Леново България, Dental Care Center, Индустриален Холдинг България.

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Money.bg, „Мениджър“ и Kaldata.com.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини
Япония също се включва в спасяването на индустрията на полупроводниците