IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ferrero търси 60 дегустатори за шоколадовите си изделия

Щастливите избраници ще преминат през платено тримесечно обучение

10:25 | 27.07.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Италианската компания Ferrero търси да наеме 60 кандидат дегустатори, които да тестват суровините за течния шоколад Nutella и останалите шоколадови изделия, предаде Франс прес.

По принцип тази мисия се поверява на хора от вътрешния персонал, но този път ще бъдат включени обикновени хора, които не работят в сектора. Дегустаторите ще опитват какаото, лешниковия прах и други полуготови продукти, влагани в крайната продукция. 

Щастливите избраници ще преминат през през платено тримесечно обучение. Курсът ще започне през септември.

Целта ще бъде кандидатите да съумяват да изразят добре впечатленията си при опитването на суровините и да тренират сетивата си за дегустациите.

В края на курса ще бъдат подбрани 40 души и те ще бъдат наети на договор за 4 часа седмично. Работното им място ще е в Алба, където е седалището на Ferrero в Северна Италия.

Ferrero е трети производител на шоколадови изделия в света и утрои за 10 години печалбите си, които достигат над 10 млрд. евро. Компанията има 22 производствени бази по света и над 30 хил. служители.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:57 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още