IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Microsoft: Усилено работим над отстраняване на проблема при Skype

Оплаквания за липсата на услугата има от САЩ, Азия и Европа

16:47 | 20.06.17 г. 2
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Pixabay</p>

Снимка: Pixabay

След като хиляди потребители на Skype в различни европейски държави, включително България, се оплакаха от срива на услугата, от компанията собственик Microsoft обявиха, че програмисти работят по усилено по отстраняването на проблемите. Все още не е ясна причината за срива.

За някои от потребителите услугата не е достъпна в продължение на часове. От самата Skype съобщиха, че са запознати с проблема.  

„Наясно сме с инцидент, при който потребителите или ще загубят връзка с приложението, или може да не успяват да изпратят или получават съобщения. Някои потребители няма да виждат лентата, която показва, че участват в групов чат, а освен това са възможни закъснения при добавянето на приятели", съобщават от компанията. В сайта ѝ във вторник се казва, че потребители продължават да съобщават за проблеми и се работи по въпроса.

Оплаквания за липсата на услугата има от САЩ, Азия и Европа. Според съобщенията в социалните мрежи проблемът е масов - както с мобилната, така и с десктоп версията.

Преди минути се появи и информация, че е засегната Западната част на Европа. В официалния профил на Skype се появи съобщение, че всички специалисти и програмисти на отдела усилено работят, за да решат проблема.
Наскоро Microsoft обнови интерфейса и функционалността на програмата, но неочакваните прекъсвания не позволяват на потребителите да се възползват пълноценно от нововъведенията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:47 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
0pk
преди 6 години
Абе то и аз се чудех тия дни дали да не го отстраня и да сложа я вайбъра я направо през фейса...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 0
needle
преди 6 години
Най-добре просто отстранете самия скайп!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още