Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Специални предложения

БТЛ Индъстрийз отново отличена с престижната награда True Leaders

Компанията произвежда апаратура в три направления - кардиология, физиотерапия и естетична медицина

БТЛ Индъстрийз отново отличена с престижната награда True Leaders

Лидерът в производството на медицинска техника и апаратура БТЛ Индъстрийз за трета поредна година бе удостоен с престижното отличие на  ICAP Bulgaria – True Leaders.

На официална церемония, която се състоя на 12.12.2017 г. в  Rainbow Plaza, гр. София, бяха връчени ежегодните награди True Leaders като признание за всички компании, утвърдили се като лидер в своя сектор. Организатор на събитието е ICAP Bulgaria, а отличията за високи достижения се присъждат по обективни критерии, а не чрез гласуване и намеса на жури.

БТЛ Индъстрийз получи статуетка като признание за водеща компания в сектор "Производство на излъчващи електромедицински и терапевтични апарати".

Международната фирма притежава собствени търговски представителства в над 50 държави и вече 20 години оперира успешно на българския пазар, като голяма част от международните операции са разположени в гр. Пловдив. 

Брандът BTL се е превърнал в синоним на висококачествена апаратура и иновации в областта на медицинското оборудване.

Веселин Каравасилев (мениджър производство) и Ивайло Машев (мениджър доставки) представиха компанията по време на награждаването и получиха отличието True Leader в препълнената зала. Над 300 представители на висшия мениджмънт на утвърдени български и международни компании присъстваха на събитието, което е доказателство за важността на събитието за стимулиране на предприемачеството и заетостта у нас.

БТЛ не спира да жъне успехи както на българския, така и на международния пазар. Благодарение на своя професионализъм и иновации, които интегрира в производството на своите продукти, компанията се превърна в разпознаваемо име и предпочитан партньор в областта на  здравеопазването и медицинската техника.

Компанията произвежда апаратура в три направления - кардиология, физиотерапия и естетична медицина. Базирани на електромагнитно поле с висок интензитет и други съвременни технологии, някои от високотехнологичните апарати на БТЛ са без аналог в света.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от