IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Часовниците на Диего Марадона

Ако Аржентина спечели Световното по футбол тази година, може да видим Диего Марадона само с двата му часовника на Hublot

10:31 | 25.06.10 г. 2
freshnessmag.com
freshnessmag.com

Буенос Айрес през лятото. Нисък, пълен мъж тича на Плаза де ла Република около високия паметник. Гол.

Мъжът се казва Диего Марадона, а Аржентина току що е спечелила Световната купа на ФИФА 2010.

Само преди месец националният треньор на Аржентина обяви, че ако отборът му спечели първенството, той ще тича гол около обелиска в Буенос Айрес.

Феновете се зарадваха на всеотдайността му, но със сигурност ще продължат да го поддържат и облечен. И с два часовника на ръцете. Единият показва местното време в Южна Африка, където се провежда Световното първенство по футбол, а другият – аржентинското.

Не всеки може да се похвали, че на часовника му седи не само неговото име (днес вече не е проблем да изпишете инициалите си върху всичко), но и подписа му на циферблата. А аржентинският треньор явно е особено горд от факта, защото вместо един, той носи два часовника едновременно от колекцията Big Bang Maradona на Hublot, създадена в негова чест.

Колекцията луксозни швейцарски часовници е направена в черно и синьо, каквито са и националните екипи на футболистите от Аржентина. Освен двата часовника на ръцете на Марадона, от колекцията са направени още 248 модела, а от eBay все още може да си вземете един срещу 18 500 долара. Циферблатът на мъжкия аксесоар е подписа от Марадона, дебелината му е 14,5 мм, а диаметърът 44,5 мм. Моделът е водно- и удароустойчив,, има календар и хронограф и се предлага с гаранция ца качество на Hublot.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:01 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още