Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Днес стартира безплатната лятна бизнес академия на ВУЗФ

В рамките на 1 седмица десетки ученици ще се докоснат до студентския живот в университета

Днес стартира безплатната лятна бизнес академия на ВУЗФ

Илюстрация: ВУЗФ

Днес е първият ден от любимата на учениците лятна бизнес академия, която Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) традиционно организира, за да помогне на гимназистите да се насочат към правилната специалност и професия. Академията е предназначена за ученици между 10 и 12 клас и тази година ще продължи до 25 юни включително.

Разнообразна и интересна програма очаква участниците. Всеки следобед от 14:30 часа на място в бизнес университет ще се провеждат отворени лекции, които ще бъдат водени както от едни от най-добрите преподаватели във ВУЗФ, така и от външни лектори, предприемачи и успели в сферата си професионалисти, които може да са полезни на гимназистите с техния добър пример и опит. По време на срещите участниците ще разберат защо днес е нужно да си хамелеон в общуването и как да отговориш на средата, в която се развиваш. 

На 23 юни социалният предприемач и инвеститор Борис Колев ще се срещне с учениците, за да им разкрие каква е стратегията на успеха, а на 24 юни от 11:00 часа в рамките на едноседмичната инициатива ще се проведе и открита за учениците на място лекция по бизнес журналистика. Лекцията е част от инициативата за 20-тата годишнина на Investor.bg Академия за финансови анализатори“. Лектор на образователната среща по бизнес журналистика ще бъде главният редактор на медията Бойчо Попов, който ще разкаже на учениците защо е важно, разработвайки една тема, да покажеш, а не да разкажеш, както и как да отсяват качествените новини от фалшивите.

В четвъртък от 14:30 часа в лятната бизнес академия ще гостува съоснователят Leader Academy и Samodiva Masterminds Андрей Илиев, който е и трейнър по когнитивни умения и лична ефективност. Той ще се срещне с учениците, за да им помогне да изберат своята кариера през призванието. Повече информация за темите и лекторите, както и пълната програма на образователната инициатива на ВУЗФ ще откриете ТУКНа 24 и 25 юни всеки, който желае да посети и да разгледа бизнес университета, може да го направи между 11:00 до 17:00 ч., когато ще се проведат и дните на отворените врати. Лектори от ВУЗФ  ще се срещнат индивидуално с всеки посетител при желание, за да обсъдят неговите предпочитания за избор на специалност и кариерно развитие. Бъдещите студенти ще могат да се запознаят с програмите за обучение на бизнес университета, възможностите за стипендии и стажове, както и какви са стъпките за кандидатстване. 

Лятната бизнес академия се провежда на място във ВУЗФ (София, ж.к. Овча Купел, ул. „Гусла“ 1) , като паралелно с това лекциите и срещите с доказани специалисти и успешни предприемачи ще се излъчват на живо в реално време във Facebook страницата на университета. 

Участието в академията е безплатно и всеки може да доведе свои приятели. Всеки, който желае да се включи в Лятната бизнес академия, може да го направи безплатно като се регистрира на: marketing@vuzf.bg

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Стратегии
Е. Станимиров: Пандемията създаде перфектна буря в бизнеса и образованието