Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Над 90% от студентите във ВУЗФ започват работа още докато са в университета

Една трета от студентите пък заемат ръководни позиции и са изградили кариери като мениджъри и директори в големи компании

Над 90% от студентите във ВУЗФ започват работа още докато са в университета

Снимка: ВУЗФ

Над 90% от студентите, които следват в бакалавърска или магистърска степен във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), започват работа още преди да са завършили или непосредствено след това. 

Една трета от студентите пък заемат ръководни позиции и са изградили кариери като мениджъри, директори в големи компании у нас. Това показаха данните oт анкетното проучване сред студентите, което университетът провежда всяка година.  

Още по темата

“Този огромен дял на студенти, които се реализират професионално още докато следват, се дължи на близката връзка, която университетът изгради с бизнеса - във ВУЗФ преподават експерти от водещи компании в България. По този начин студентите имат възможност да работят върху реални казуси от практиката и да са наясно с последните тенденции в сферата, която изучават“, обясни вицепрезидентът на ВУЗФ Детелина Смилкова.

Кариерният център на ВУЗФ поддържа голяма и актуализирана база от данни със свободни работни и стажантски позиции в десетки водещи компании у нас и насърчава студентите да кандидатстват. По този начин университетът предлага на учащите едни от най-добрите и сигурни възможности за реализация и кариерно развитие в България.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Коментари (1)

0
 
5
 
1
преди 4 месеца
1/3 от студентите в този смешен университет са връзкарчета,които още с влизането са си купили опс взели изпита,защото мама и тати спонсорират луксозното здание на ВУЗФ,следващата 1/3 си плащат предварително и взимат готовите отговори,а последната част-е те са глупаците дето учат и се мъчат,за да могат да бъдат скъсвани пак и пак и да си плащат изпитите,за да могат да допринесът към бонуса на преподаватели и да могат все пак да им платят бензина на скъпарската S класа.

Още от Стратегии
ВУЗФ - в топ 5 на най-добрите университети с профил икономика в страната