Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Телекомуникации

Теленор с нов адаптивен абонаментен план

Абонатите могат да променят екстрите на Тотал+ веднъж месечно

Теленор с нов адаптивен абонаментен план

Българският мобилен оператор Теленор представи на вечерно събитие пред медиите новите си абонаментни планове Тотал+. По-любопитното е, че позволяват на клиента сам да избира допълнителни услуги, които да добави към тарифата си, според собствените си нужди.

Още по темата

Плановете включват различен брой и вид трафик пакет с мегабайти за различни приложения – за чатове, социални медии, онлайн музика или видео. Пакетът „Чат трафик“ например предоставя мобилен интернет към услугите Viber и Whatsapp. В „Социални мрежи“ са включени данни към Facebook, Facebook Messenger, Instagram и Twitter. От компанията поясниха, че са били посъветвани от самата Facebook да включат именно тук Facebook Messenger, което вероятно е свързано с плановете на компанията на Марк Зукърбърг да вкара услугите под една шапка.

Пакетът „Музика“ гарантира трафик към музикални услуги и Apple Music и Deezer, като в бъдеще може да се добави и YouTube, a пакетът „Видео“ предоставя трафик за HBO GO, PLAY DIEMAXTRA и приложенията за детско и юношеско съдържание Buba Play и Nickelodeon Play, който прави дебют на българския пазар.

Новите планове Тотал+ са с месечни такси между 12,99 лв. и 69,99 лв., като допълните екстри са към тези с такса от 21,99 лв. нагоре.Именно при тях клиентите получават различните трафик пакети с 10 000 МВ допълнителен безплатен трафик за ползване в различните категории.

Освен това с Тотал+ може да се добавят дигитални услуги - музикалната Deezer, както и Buba Play, Nickelodeon Play, HBO GO и PLAY DIEMAXTRA. Една, две или три от тях, според да бъдат добавени безплатно за първата година от двугодишен договор. След изтичането на първата година услугите ще бъдат на преференциална цена.

Изборът на трафик пакети и услуги става само през обновеното приложение MyTelenor. Абонатите могат да избират и променят коя от предоставените услуги да бъде част от плана им веднъж на месец. Новите планове Тотал+ се предлагат от днес.

По статията работи: автор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
14
 
1
преди 1 година
Те са много далеч от истината. Слаби оферти.

Още от Телекомуникации
Дигиталната трансформация на бизнеса – мисията е възможна!