IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виртуалните спортове на Palms bet затвърдиха мястото си в портфолиото на компанията

Играчите могат да открият предложения като футбол, конни надбягвания, гонки с кучета, автомобилен спорт, тенис на маса и други вълнуващи дисциплини

17:37 | 25.06.20 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Palms Bet</em></p>

Снимка: Palms Bet

Виртуалните спортове започнаха да печелят все повече внимание в платформите на букмейкърите. Истината е, че те са част от предложенията на всеки реномиран онлайн букмейкър, но за първи път застанаха в центъра на вниманието, когато се оказа, че машината не се страхува да създаде една виртуална лига, с чиято помощ да постави всеки играч в една значително по-добра обстановка.

 По своя вид и  принципи, съвършенството на това предложение се крие във факта, че спестява значително време, но за сметка на това предоставя  красива визия и детайлни анимации  за спортните запалянковци, доближавайки  се значително до цялата спортна  реалност. Не случайно Palms Bet заложи именно на тях в спортната криза и с това спечели значително количество почитатели, предлагайки доста добри симулатори с достатъчно лицензи на реални отбори. Подобни маневри са инвестиция, която се отплаща доста бързо и създава лоялна почитателска аудитория.

Играчите могат да открият предложения като футбол, конни надбягвания, гонки с кучета, автомобилен спорт, тенис на маса и други вълнуващи дисциплини. Зад резултатите и качествата на дигиталните атлети, стои много добре балансиран алгоритъм, който ясно обхваща всички тънкости на спорта.

Не е изненада, че в последните няколко месеца забелязахме как повечето спортни фенове предпочетоха това предложение и го оцениха като успешна алтернатива. Много важна подробност е, че тук е заложено на най-добрите симулатори. За пример може да разгледаме виртуалния футбол на букмейкъра Palms Bet, който освен лицензирани отбори, предлага симулации на някои от големите европейски лиги: Англия, Италия и Испания.

Нивото на реализъм също не изненадва, защото футболистите на терена могат да направят добре познатото тики-така, да поставят катинара в защита или просто да организират контра атаки от нищото. Сякаш програмистите са се постарали да поставят стратегията на всеки по-известен мениджър в тази виртуална реалност. Ситуацията не е по-различна и при останалите дисциплини. Конните надбягвания идват с добре познатия грохот, камерата проследява динамиката на движение на всеки жребец и дори ездачите следват правилната спортна линия.

Професионализмът наистина е на високо спортно ниво и практически генерира достатъчно внимание за онези, които не одобриха строгите мерки на FIFA. По всичко личи, че букмейкърът тепърва ще добавя и други дисциплини, но този процес отнема време, особено след като забелязваме педантиката и изпипването на всички детайли. Нуждата от виртуален спорт беше доказана още в първите седмици, а и статистиката показва, че феновете са заложили именно на тази секция.

Интересно е твърдението, че повечето критици не погледнаха с добро око на това спортно приложение, но с промяната на обстановката се наложи дори те да преразгледат тежкото си мнение и да признаят истината - виртуалните спортове няма да заместят реалните, но предлагат значително по-висока спортна класа, поради простата причина, че тук няма да открием добре познатите човешки грешки, които могат драстично да променят хода на спортното събитие.

 На виртуалната арена  всичко се забелязва, а кратките  спортни срещи предлагат най-доброто  от събитието, като по този  начин играчът пести време, но  не и емоции. Не трябва да  забравяме, че и доста от феновете  имаха време да опознаят алгоритъма  на работа и по този начин  да се радват не само на  качествен спорт, но и на повече  възможности за допълнителни  приходи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:43 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още