IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цецка Цачева е кандидатът за президент на ГЕРБ

За вицепрезидент партията издига вицеадмирал Пламен Манушев

12:02 | 02.10.16 г. 63
<p>
	<em>Снимка: БТА</em></p>

Снимка: БТА

Кандидатът за президент на ГЕРБ е Цецка Цачева. За вицепрезидент партията издига вицеадмирал Пламен Манушев.

Това обявиха от партията по време на официалното представяне на номинациите си за президентската битка. Така бе сложена точка на продължилото няколко месеца чудене кой ще е кандидатът на Борисов, предаде Dnes.bg.

На официалното представяне в НДК присъстваха лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов, членовете на Изпълнителната комисия на партията, депутатите, общинските и областните координатори на партията от цялата страна.

Името на Цецка Цачева бе обявено от Бойко Борисов. 

"Отдавна съм се наслушал за бащата на нацията. Крайно време е да имаме майка на нацията", заяви лидерът на ГЕРБ след дълго изказване. 

Борисов обясни, че като юрист и като парламентарист, Цачева познава цялото законодателство.

"В това отношение не виждам кой е по-подготвен", каза Борисов и допълни, че ако накара Цачева да кара самолет, тя ще успее да го направи. 

Кандидат за вицепрезидент ще е депутатът от ГЕРБ и бивш шеф на военноморските сили ген. Пламен Манушев. Борисов обясни избора на генерала с това, че ще подпомага Цачева във военната сфера, където тя единствено не е подготвена.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 16:19 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

52
rate up comment 5 rate down comment 3
ing5rov
преди 7 години
Ми той Боката тоя номер вече го е правил , да се "снишава" като се зададе буря. Но няма да може да надмине учителя си никога .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
51
rate up comment 5 rate down comment 3
Mavi Goz
преди 7 години
Бла бла бла...Ако и след това тук не ви светне под капелата за какво иде реч... "Вотът е първият тур на президентските избори и ако ГЕРБ загуби - вечерта ще получите моята оставка, защото на първи тур се мерят партиите. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти при откриването на Спортна зала "София" в Борисовата градина..."Бойко вече се опече в политиката и усети благината на живота в ролята на могъща опозиция, която държи властта за топките. Особено в смутни години, които вече са на прага... Може и да знае нещо предстоящо и да го е напуснал меракът да управлява, а вече е доволно силен, за да се плаши от времето извън изпълнителната власт... хихихи...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
50
rate up comment 2 rate down comment 4
IQ96
преди 7 години
Мисля, че 46 има право, а 47- какво като е била повече от Нинова членка? Това че е руска кандидатура не знам защо и откъде ви е "светнало". Иначе -да ще е аватар на ББ, ама то не е правилно президент и правителство да развиват различни външни политики. И да - грозна е слабо казано, ама и на П.Ст му оправиха зъбите, може и нея да я пооправят (за имидж,де). Нещастието е в Америка, щото там и дваматяа кандидати не ми са читави.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
49
rate up comment 8 rate down comment 10
DutyFree slava na Pu
преди 7 години
Стига с тоя соросо.ид Трайчо бе..Има една сососоид.на партия в България и се нарича Реформаторски блок.Тази партия е създадена с цел да размие националността на тази държава както и да обезличи българската държавност чрез размиване на националния суверенитет, подмяна на българската история както и налагането на многонационално безлично общество без националност - мулти-култи с цел загуба на българска национална идентичност и суверенитет! Трябва ли да давам примери, какви ги надроби продажния бокл.ук Кунева и екипа и последните 10 години....И тук няколко ***.ни педа.ла веднага започнаха да агитират за този ***..Тоя същия Трайчо-педа.ла е и в схемата за източване на българския народ, чрез разсипване на проекта АЕЦ Белене и ограбване на българския народ..И вие ще ми гласувате за тоизи ли бе?Слава Богу, че този продажен *** няма никакви шансове да спечели. Не съм от Герб, но бих гласувал за Цецка, ако трябва да избирам между тези двмата....Избира се по малкото зло...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
48
rate up comment 4 rate down comment 1
majnata
преди 7 години
Кой каквото си е "отгледал" , туй предлага. На пазара за животни е същата работа .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
47
rate up comment 4 rate down comment 1
DarkStar
преди 7 години
Имам усещането, че Б.Б. прави всичко възможно за да загуби тези избори (или явно знае твърде много, за да иска да ги спечели)...добре, че от дясно има поне един читав кандидат, Трайчо си става фаворит :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
46
rate up comment 10 rate down comment 1
Petar
преди 7 години
Забравяме едно. Тази жена е била по-дълго член на БКП от Корнелия Нинова!!! Аз съм гербаджия ама мие е срам бе хора от това, което видях вчера и слушах. как сте с езиците? Идеална съм с Българския. WTF. И няма да гласуват много хора за нея, надявам се.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
45
rate up comment 1 rate down comment 10
supertrader
преди 7 години
Нищо няма да сдава, ако българите изберат Цачева това ще бъде добър избор за България. Няма значение как изглежда, а каква работа ще свърши - България ще започне да се измъква от икономическата депресия и ще стане свястна държава. Избора на Борисов е 100% правилен. Тя не е руски агент а 100% български, няма никакво значение че е била член на БКП. Ако във външно политически план започне сближаване с Русия в това също няма нищо лошо, защото САЩ и Русия скоро ще са в много по добри отношения..ние скарани с руснаците ли трябва да сме ? Сега когато всички сте си въобразили че за България предстоят тежки времена ще се случи точно обратното.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
44
rate up comment 2 rate down comment 0
boyan.botev
преди 7 години
Страхотно чувство за хумор, honaniga. поздрави.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
43
rate up comment 3 rate down comment 0
Mito Karamitov
преди 7 години
EEE най-накрая един да Вдене каква е играта:))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още