IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фараж: Спрете нашествието на българи на Острова

Трябва преди Нова година да заявим, че няма да отворим безусловно вратата си за българите и румънците, обяви британският политик

22:27 | 20.09.13 г. 21
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Лидерът на&nbsp;БПН е един от най-големите противници на имигрантската вълна на Острова. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Лидерът на БПН е един от най-големите противници на имигрантската вълна на Острова. Снимка: Ройтерс

Лидерът на антиевропейската Британска партия на независимостта (БПН) Найджъл Фараж отправи предизвикателство към министър-председателя Дейвид Камерън, като го призова до Нова година да спре достъпа на румънци и българи до Великобритания, съобщи британският в. "Стандард".

Фараж каза, че ако британското правителство не предприеме действия в тази насока, го очаква поражение на европейските избори догодина, което ще предизвика "земетресение" в Уестминстър.

По думите му имиграцията на източноевропейци ще бъде главна тема на предизборната кампания.

"Ако коалицията иска да спаси кожата си на изборите, тя трябва преди 1 януари да каже на Брюксел, че няма да отворим безусловно вратата си за българите и румънците. Това е моето предизвикателство към тях", отбеляза Фараж по време на конференция на своята партия в Лондон.

Лидерът на БПН заяви, че Великобритания е залята от "вълна от румънска престъпност" заради слабия граничен контрол, и предупреди, че положението може да стане по-лошо, когато догодина румънците и българите получат автоматично право да влизат в страната.

"Не бива радушно да посрещаме чуждестранни престъпни банди и трябва да депортираме тези, които извършват нарушения", каза той. "Чувате ли, господа Камерън, Клег и Милибанд?", обърна се Фараж към лидерите на трите основни британски партии - Консервативната, Либералните демократи и Лейбъристката.

Според него призивът на БПН за излизане на Великобритания от Европейския съюз ще превърне партията във водеща сила на изборите за Европейския парламент през 2014 г. Неотдавнашни социологически проучвания поставят БПН пред Либералните демократи с около 12 пункта, посочва "Стандард", цитиран от БТА.

Повече новини от страната и чужбина може да намерите в Dnes.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от виж още

Коментари

18
rate up comment 8 rate down comment 0
iivanoff
преди 10 години
Човек, аз ако не я "виждах" отстрани, нямаше да съм аз :)))))))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17
rate up comment 10 rate down comment 1
deant
преди 10 години
Виждам, че явно си способен да гледаш на системата "отвън". Ще ми се да се намери някой, който да ни събуди от тая "матрица", защото народа масово е заспал.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16
rate up comment 16 rate down comment 0
iivanoff
преди 10 години
Ами човек, напълно разбирам че ти е смешно /от твоята гледна точка/, но нека да приемем, че никой няма право да нарушава, дори и на думи или хипотетично правилата на дадена система, ако преди това не е изработен или изискан механизъм за изход от системата...Така че, нека "напъна" МУ първо се насочи в тази посока!Защото в противен случай, ТИ надявайки се на изход /но без наличието на реална "ВРАТА"/, си принуден да търпиш не само НЕравните критерии на ЕВРОЧЛЕНСТВОТО, но и Дискриминиращо отношение, забраняващо ти дори единствените прокламирани в твоя полза от заробващото членство права!Извода до тук , като резултат е, че НИ държат не с непропорционални права и взаимоотношения, а направо НИ отнемат такива изцяло, оставяйки НИ на изцяло мизерно съществуване с пълноправни изисквания и плащания от НАС, а същевременно негарантиращи ГИ с нищо към НАС и в някои аспекти направо нулирайки и без това нераноправните и непропорционални задължения по които са страна по договори със нас!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15
rate up comment 0 rate down comment 6
deant
преди 10 години
хахахах
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14
rate up comment 10 rate down comment 0
iivanoff
преди 10 години
Понеже се "страхувам", че няма да ме разбереш, ще ти преведа манипулацията: - Защо след като СМЕ в ЕС, този провежда политика за неглижиране на правилата на ЕС /за НАША сметка/, въпреки че не може и няма възможност /а и съдейки по резултата и желание няма/ която и държава да излезне от ЕС!Напротив, набляга на ВЯРАТА ВИ , за спасение от ЕС, чрез изход от него /което е невъзможно, или ако е възможно, то няма желание за което и критерии е РЕЗУЛТАТА, които е , че НИКОЙ не е излезнал от ЕС/, ЧРЕЗ което ВИ/НИ *** още повече...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 14 rate down comment 1
iivanoff
преди 10 години
Няма такова нЯщо - човек от системата, да не харесва системата /все едно има избор?/ ...! Ти ще докажеш свободата на маймуните :)))Обратно: правеки това, допуска парадоксално изнасилване на маймуните ВЪПРЕКИ невъзможността , произтичаща от приетите за удовлетворяване на маймуните /дори временно/ настоящи правила!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12
rate up comment 4 rate down comment 5
deant
преди 10 години
В случай, че не знаете Наджъл е единствения политик на острова, който води кампания за излизането на Англия от ЕС. Така, че той също иска ЕС вън. Той е върла опозиция в собствената си страна (не е бил никога в управлението), и единствената опозиция в ЕП, където без него не съществува опозиця. А какво е парламент без опозиция? Кейн може да е прав, просто ще ни наложат еврокомунизма и той ще е доволен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11
rate up comment 18 rate down comment 1
stone kold
преди 10 години
tova e naciq kravopiici predi sa kontrolirali koloniite si sega sa se opredelili za finansova stolica na evropa I ot tam kontrolirat finansite na sveta...jiveqt kato zagrabvat I unishtojavat I podtiskat narodite samo unishtojenie te ne sa polezni s nishto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 16 rate down comment 0
stone kold
преди 10 години
pikal sam ti na fakaniq gaden ostrov
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 16 rate down comment 1
stone kold
преди 10 години
dolen *** az predlagam da obqvim voina I da gi iztrebim mrasnite prestapni angli4ani....kade vi bqha 4oveshkite prava kogato 4ernite hodeha s verigi I piratskite vi korabi plq4kosvaha vsi4ko v imeto na kralicata veshtica?kogato izbivahte nevinni hora po novite zemi I seethe zarazi I 4uma po sveta?jalko 4e Adolf ne vi zali4i zavinagi urodi s urodi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още