IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветелина Тасева

Изпълнителен директор на Адрес Недвижими Имоти

13:15 | 12.11.10 г.
Автор - снимка
Създател
Цветелина Тасева

Началото на кариерата на Цветелина Тасева е свързано със създаването и управлението на собствена финансово-брокерска компания. Тя е участвала в създаването и развитието на търговската мрежа на AIG Life Russia и на ING Животозастраховане България.

Повече от 6 години успешно е работила като Старши мениджър за един от водещите застрахователи в света. Има богат опит в качествения подбор на консултанти и мениджъри, в създаването на застрахователни офиси, в мотивацията и управлението на търговски екипи. За своите постижения и бизнес резултати е отличена и включена в числото на 10-те „Топ Брокера” на AIG Life в света.

Като Директор Продажби на ING Животозастраховане заедно със своя екип полага началото на българския клон на холандската застрахователна компания. Притежава опит в областта на финансите и инвестициите в недвижими имоти. Завършила Институтa за социално управление в Москва, специалност „История и социални науки”, както и Факултета по Търговия към Икономически университет Варна.

Тя е начело на Адрес Недвижими Имоти от 2009 г.

Клуб Investor.bg се осъществява благодарение на:
Генерален спонсор: Emporiki bank Credit Agricole Group
С подкрепата на: Johnnie Walker, Eucerin, Bulvaria, Euroins и със специалното участие на Енемона

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:46 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още