IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откриването на бизнес центъра Софарма Тауърс ще се излъчва пряко в интернет

Договори като наематели вече са сключили Пикадили, Пощенска банка, Общинска банка, аптека SCS Franchise, ресторант La Pastaria и Атлетик фитнес

15:36 | 04.10.11 г. 1
Откриването на бизнес центъра Софарма Тауърс ще се излъчва пряко в интернет

Церемонията по откриването на Софарма Тауърс ще се излъчва пряко в интернет, се казва в информация на Софарма имоти АДСИЦ, което е собственик на проекта.

Излъчването ще бъде на следните интернет адреси  - sopharma.bg, businesstowers.bg и sopharma-imoti.com. Церемонията е от 18:30 ч. на 6 октомври 2011 г.

Още през май 2011 г. от Софарма имоти обявиха, че 80% от търговските площи на „Софарма Бизнес Тауърс" са заети. Общата площ на търговския център е 12 хил. кв. м. Бизнес центърът се намира до метростанция Г.М. Димитров в София и се състои от две кули. Проектът включва офиси и търговска част.

Първият договор за наем на търговска площ в проекта е подписан през август 2010 г. с веригата за бързооборотни стоки „Пикадили“. Супермаркетът ще бъде разположен на 2800 кв. м, което го определя като ключов наемател на търговска площ.

В интервю за в-к "24 часа" от Софарма имоти АД съобщават за договори за наем с Пощенска банка, Общинска банка, аптека SCS Franchise, ресторант “La Pastaria”, “Атлетик фитнес”.

Офис наематели също така са Софарма Трейдинг, компанията-майка Софарма, както и Доверие Обединен Холдинг, в който Софарма е акционер.

Свързани компании:

Софарма имоти АДСИЦ(SFI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:07 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
Императорът
преди 12 години
Супер - там сме :-)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още