IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН даде зелена светлина на търговите за Момина крепост и Арома

Търгови предложители са съответно Софарма и Димитър Луканов

09:23 | 29.05.15 г.
Автор - снимка
Редактор
КФН даде зелена светлина на търговите за Момина крепост и Арома

Комисията за финансов надзор даде зелена светлина за коригираното търгово предложение към акционерите на Момина крепост АД, отправено от Софарма АД. Регулаторният орган е решил да не издава забрана на заседанието си от 28 май 2015 г., показва съобщение в уеб страницата на надзорния орган. Посредник по предложението е ИП Елана Трейдинг АД. По последни информации до БФБ-София, търговата цена е 3,40 лв. за акция на Момина крепост АД.

Също така КФН е решила да не издава забрана на коригираното търгово предложение от Димитър Луканов Луканов за закупуване на акциите в Арома АД от останалите акционери на дружеството. Посредник по предложението е отново ИП Елана Трейдинг АД. По последни информации търговата цена е 1,087 лв. на акция.

КФН е взела решение и по трето търгово предложение, а именно не издава забрана за коригираното търгово предложение от Енергоремонт-Холдинг АД, за закупуване на акции от Енергоремонт-Бобов дол АД, с. Голямо село, общ. Бобов дол. Посредник по предложението е ИП София Интернешънъл Секюритиз АД.

Надзорният орган е приел и Годишния отчет за дейността на Комисията за финансов надзор за 2014 г., както и други решения.
 

Свързани компании:

Момина крепост АД(MKR)

Дитсманн Енергоремонт Холдинг АД(6EG)

Енергоремонт Бобов Дол АД(6EB)

Арома АД(AROM)

Софарма АД(SFA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:51 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още