IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН забрани окончателно търговото предложение за Арома

Комисията не потвърди проспект за публично предлагане на конвертируеми облигации от Опортюнити България Инвестмънт

16:01 | 11.03.15 г.
Автор - снимка
Създател
КФН забрани окончателно търговото предложение за Арома

КФН е издава окончателна забрана за публикуване на търгово предложение за закупуване чрез инвестиционен посредник „Елана Трейдинг” АД на акции на „Арома” АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството.

В средата на февруари Димитър Луканов повиши предложената търгова цена за акциите на Арома АД до 0,971 лв. за ценна книга, което е с 9,5% повече от първоначално оферираните 0,887 лв., след като в края на януари КФН наложи временна забрана на търговото предложение.

Комисията за финансов надзор отказва да потвърди проспект за публично предлагане на конвертируеми облигации, издадени от „Опортюнити България Инвестмънт” АД.

Регулаторът задължава „Чайкафарма висококачествените лекарства” АД, гр. София,  в едномесечен срок да отстрани непълноти и несъответствия и да представи допълнителна информация и документи за потвърждаване на проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на акции.

Надзорният орган отказва да разгледа по същество поради недопустимост искането на „Капман” АД, гр. София, за разширяване на издадения на дружеството лиценз за извършване на дейност като инвестиционен посредник.

 

Свързани компании:

Арома АД(AROM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:51 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още