IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Професия дигитален търговец - как да продаваме успешно в свят след пандемия?

Стартира първата цялостна онлайн програма в България по продажби и меки умения от практици - SalesPRO.bg

09:15 | 27.10.21 г.
Автор - снимка
Създател
Професия дигитален търговец - как да продаваме успешно в свят след пандемия?

Знаете ли, че 92% от търговците се отказват след четвъртото неуспешно телефонно обаждане? Те спират само на крачка от успеха, защото не знаят, че 80% от потенциалните клиенти казват „НЕ“ четири пъти, преди да кажат „ДА“.

Според проучване 65% от търговците споделят, че „винаги“ поставят клиента на първо място. Но едва 23% от купувачите потвърждават това.

Статистиката със сигурност отговаря на въпроса защо голяма част от търговците претърпяват провал в кариерата си дори след няколко години опит. Причината е, че с времето придобиват твърде голяма самоувереност и спират развитието си.

Най-добрите експерти споделят, че дори да имаш добри умения в сферата на продажбите, това не означава, че винаги ще постигаш високи резултати. Според тях причината за ниската ефективност, е непостоянството, както и липсата на добра подготовка и структура, чрез които търговците да се научат как да продават и печелят повече!

В дългосрочен план високоефективни са само търговците, които умеят да адаптират и усъвършенстват уменията си, за да си осигурят постоянни и предвидими резултати.

През последните 2 години пандемията нанесе тежки финансови последствия за много компании. Добрата новина е, че краят й наближава и се появява възможност да натрупаме именно знания и да научим практически стратегии за генериране на повече продажби с помощта на едни от най-доказаните и опитни търговци в България.

Първата цялостна онлайн програма у нас по продажби и меки умения - SalesPRO.bg започва от 10 януари и ще разкрие всичко за света на продажбите на разбираем език.

Лекторите

В 23 видео курса едни от най-добрите търговци в България от водещи компании като Out2Bound, Progress, Danone, Oracle, Modis, OfficeRnD, Primo+, Euro07 и други, ще споделят своя дългогодишен практически опит на разбираем език.

В рамките на програмата лекторите ще покажат своите работещи стратегии за привличане на повече клиенти и затваряне на сделки в различни индустрии, давайки възможност на всички участници да се обучават онлайн чрез синтезирано, структурирано и приложимо знание.

Уроците за комуникация, пазарни проучвания, генериране на клиенти по Email, Linkedin и събития на живо или онлайн, преговори и презентиране на оферти пред публика, управление на търговски екипи и още - всички те ще се поднесат максимално структурирано - с реални практически примери и ще могат да бъдат гледани отвсякъде по време на програмата.

Благодарение на лекторите, всеки участник ще може да се научи как да:

- мисли и действа като успешен търговец
- прави проучване на потенциални клиенти
- комуникира на живо, по email и телефон
- привлича нови клиенти чрез Linkedin
- преговаря успешно и затваря сделки
- управлява своите настоящи клиенти
- създава презентации и ангажира публика
- намери първата си работа като търговец
- управлява екип от търговци
- продава успешно в различни индустрии

Обучителната програма

Програмата се състои от 23 видео курса, структурирани по следните теми:

,,Основи на продажбите”
,,Подготовка и пазарни проучвания"
,,Генериране на интерес чрез Email, телефон и събития на живо"
,,Генериране на интерес и потенциални клиенти чрез LinkedIn"
,,Как успешно да затваряме сделки"
,,Управление на настоящи клиенти"
,,Презентационни умения и създаване на оферти"
,,Как да намерим първата си работа като търговци”
,,Управление на успешни търговски екипи“
,,Успешна синергия между търговски и маркетинг екипи”

И още 13 курса на успешни търговци от различни индустрии, които ще споделят своето експертно знание за продажбата на софтуерни продукти, професионални услуги, недвижими имоти, автомобили, телекомуникация, логистика, ел. енергия, производство, търговия на дребно, фармация и др.

Подробно описание на курсовете по продажби и меки умения може да прочетете на сайта на SalesPRO.

Участниците ще имат възможност да практикуват наученото и да задават въпроси към лектора в затворена група и по време на уебинари на живо, както и да обменят знания и опит с други собственици на бизнес и търговци, намирайки нова приятелска среда за личен и финансов растеж.

Организатори, фирми партньори и спонсори на програмата ще дадат възможност на най-добрите курсисти да започнат работа при тях и да приложат наученото на практика. Големи компании като Coca-Cola, Multisport и други повярваха в полезността на програмата и ще обучат своите търговци на най-новите тенденции в сектора.

Ограничен прием

Въпреки че програмата се провежда изцяло онлайн, приемът е ограничен до 500 участници с цел предоставяне на по-качествено и персонализирано отношение и обучение на участниците.

За да научат какви са целите и мотивацията на участниците и заедно да преценят дали програмата е подходяща за тях, организаторите ще проведат и входящо интервю с всеки от тях.

Записванията за програмата стартираха през октомври и ще продължат до 17 декември. В момента тече ранно записване с отстъпка от 100 лв., валидна до 1 ноември!

Създатели на програмата

Out2Bound е водещата B2B Sales агенция в България. Помага на компании на три континента да постигат по-добри бизнес резултати чрез своя професионално обучен екип по продажби. За 5 години Out2Bound успява да помогне на над 240 клиенти в 40 различни индустрии, генерирайки бизнес възможности за десетки милиони.

Заедно с братята Мирослав и Стилиян Запорожанови от Zapomedia, решават да създадат проекта SalesPRO, продължавайки тяхната мисия за предоставяне на практическо професионално образование, което отговаря на бизнес нуждите и тенденциите в дигиталния свят. 

Професионално образование

SalesPRO е лицензиран център за професионално обучение към Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) на Министерски съвет на Република България.

Този лиценз гарантира на всички участници, че обученията в програмата се провеждат съгласно ДОИ (Държавните образователни изисквания) и всеки, който пожелае, може да получи удостоверение за успешното завършване на програмата чрез официален документ от МОН и SalesPRO.

Подробна информация за програмата може да прочетете на сайта на SalesPRO. Записванията за програмата ще продължат до 17 декември, като в момента тече ранно записване с отстъпка от 100 лв., валидна до 1 ноември.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още