IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Atos Bulgaria Competency Center търси таланти за новата си стажантска програма

Кандидатите ще преминат през специален метод на подбор, а стажът ще бъде една година

13:16 | 07.03.22 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Atos Bulgaria Competency Center търси таланти за новата  си стажантска програма

Atos Bulgaria Competency Center стартира новата си стажантска програма Atos StarShip 2022, която тази година се фокусира върху студенти, които са в последните курсове на своето обучение или такива, които току що са завършили бакалавърска степен. Програмата е платена и e едногодишна, като най-добре представилите се участници ще имат възможност да започнат постоянна работа в компанията.

Стажантската програма ще започне официално през април, като всеки стажант ще има свой ментор, който да се грижи за неговото въвеждане и обучение. Стажантите ще могат да се възползват както от гъвкавото работно време в компанията, така и от възможността за работа от вкъщи.

Областите, в които студентите ще могат да кандидатстват са - Advanced Technologies in Business (Big Data; DevOps; Mobile Applications), SAP Application Support, Finance & Operations, HR.

В сайта на компанията са публикувани всички отворени стажантски позиции, откъдето може и да се кандидатства >>> https://bit.ly/346204Q

Сред новостите в стажантската програма през тази година ще бъде начинът, по който ще бъдат избрани стажантите. След като бъдат одобрени по документи, кандидатите ще бъдат поканени да участват в т.нар. „център за оценка“ (assessment center). При този метод се използват различни техники, като ролеви игри, работа в група, решаване нa реални бизнес казуси и тяхното презентиране, за да се провери как участниците мислят, какви методи използват за решаване на дадена задача и т.н.

„През последните години адаптирахме всички процеси по подбор към дистанционния начин на работа, но въпреки това смятам, че контактът и комуникацията на живо остават най-верният компас в подбора, затова и решихме да изберем този подход при избора на стажанти. Смятам, че и за студентите това ще бъде много интересен процес – да поставят себе си в реална бизнес ситуация и да работят по конкретен казус“, допълва Наталия Йондова, HR Business Partner в компанията.

Освен да се учат от опитните IT и SAP консултанти на компанията, стажантите също ще могат да се възползват от максимален пакет социални придобивки. Сред тях са карта за спорт с преференциални условия, допълнителни дни отпуска, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, инициативи за здравето и други.

Компанията постоянно развива своята политика за социални придобивки, които към момента вече са над 15. Най-новите сред тях са обучение по немски и френски език, както и абонамент за образователната платформа Уча.се, чрез която компанията подпомага образованието на децата на своите служители.

Atos Bulgaria Competency Center е сред водещите IТ компании у нас и е част от френския технологичен гигант Atos, който оперира в 71 страни. В България компанията предоставя ERP и дигитални решения в сферата на бързооборотните стоки, хранително-вкусовата промишленост, фармацията, банкoвите услуги и други. Сред най-големите клиенти на фирмата са Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпани, Агрополихим, Сваровски и други.

Служителите в Atos Bulgaria Competency Center вече са над 500, а ролите, за които се търсят кадри са разнообразни - SAP консултанти, разработчици, програмисти, ръководители на проекти, ERP/CRM експерти, дейта инженери и други. Компанията е и сред най-добрите работодатели у нас – за трета поредна година тя е наградена с отличието Great Place to Work, което се присъжда след много обстойно вътрешно проучване на средата и практиките спрямо служителите във фирмата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още