IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1,8 милиона винетни стикера вече са в продажба

Общо един милион са първоначално заредените годишни стикери за леки автомобили, които са и най-търсени

15:07 | 19.12.13 г.
1,8 милиона винетни стикера вече са в продажба

Над 1,8 млн. броя винетки за 2014 година от всички 16 разновидности вече са в мрежата от разпространители на консорциума “Винетни стикери 12-17”, който е дистрибутор на винетките.

Стикерите могат да бъдат намерени в клоновете на „Български пощи“, големите вериги бензиностанции като Еко, Шел, Ромпетрол, Петрол, ОМВ, Лукойл, НИС Петрол, както и в офисите на Браво Инвестмънт, Изипей, М&ВМ, Пикадили и други, съобщи дистрибуторът.

Общо един милион са първоначално заредените от дистрибутора годишни стикери за леки автомобили, които по традиция са най-търсени. Броят им е увеличен двойно спрямо миналата година. Около 280 хил. броя от тях вече са налични в крайните пунктове, граничните контролно-пропусквателни пунктове и областните пътни управления в страната.

“През тази година постигнахме добра организация в работата по цикъла "заявка-доставка" при оптимален брой и структура на разпространителите”, казва Кирил Димитров, управител на компанията-дистрибутор на винетки.

“Системата на работа ще бъде запазена и през 2014 година, за да гарантираме оптимално улеснен достъп на гражданите до винетките”, уверен е Димитров.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:05 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още